Τι είναι αυτό που σας ενώνει;

20:45 29/1/2020 - Πηγή: iPop

Ποιος είναι τελικά ο λόγος που έχεις δεθεί τόσο με το έτερον σου ήμισυ; Τι είναι αυτό που σας ενώνει; Κοινοί στόχοι, κοινά ενδιαφέρονται ή το σεξ; Για να είναι δύο άνθρωποι μαζί δεν σημαίνει πως είναι ο ένας το μισό του άλλου, βέβαια είναι πολλοί λίγες οι περιπτώσεις, εκείνες, που υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα (όπως συμβαίνει πάντα), δύο άνθρωποι να ταιριάζουν απόλυτα.

Τα δύο φύλα γνωρίζονται και έρχονται κοντά με σκοπό να συμπορευτούν ή απλά να περάσουν καλά έχοντας κάποια στάνταρ ή απλά κάποια κοινά

γνωρίσματα ή γούστα. Μπορεί ένα χόμπι ή το πάθος για το χορό να βοηθήσει οκ, όμως το μετά είναι αυτό που έχει πραγματικά αξία…

Τι είναι αυτό που σας ενώνει;Σε κάνει να γελάς

Η χαρά και κατ’ επέκταση το γέλιο, είναι μια ευχαρίστηση της ζωής σου και αν δεν στην προσφέρει ο αγαπημένος σου καλό θα ήταν να κάνεις λίγο όπισθεν, να βάλεις αμέσως πρώτη, να πατήσεις γκάζι… και μην τον είδατε…. Τα χαρτομάντηλα για να σκουπίζεις τα δάκρυα τα βγάζεις και μόνη σου από το πακέτο, το γέλιο όμως θέλει…σίγουρα παρέα.

© Eye for Ebony / UnsplashΣεξ, σεξ, σεξ

Ναι είναι πολύ βασικό για να σε κρατήσει και να ενωθείτε. Δεν πρόκειται για μία διαδικασία που θα σας φέρει μόνο σωματική ικανοποίηση, εάν αγγίξει τις ψυχές σας και περιπλέξει τα μυαλό σας… αυτό ήταν μπλέξατε. Η καλή σεξουαλική ζωή, καλύπτει ένα από τα must have, για να μπορείς να του-της κρατήσεις το χέρι και να βολτάρετε μαζί, στα σοκάκια της ζωής.

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις όταν ξεκινάς μια σχέση μετά τα 40.

Σε ελκύει η μυρωδιά του

Προσοχή, δεν μιλάμε για την ακριβοπληρωμένη κολώνια του αλλά το φυσικό άρωμα που παράγει το κορμί. Αυτό το λένε χημεία, είναι πολύ σημαντικό τα χνώτα να βρουν την αρμονία τους και να επικοινωνήσουν.

Θα δεις, όμως, πιο ξεκάθαρα αν ισχύει αυτό και δεν είναι συνέπεια του κεραυνού που προκαλεί ο έρωτας, όταν περάσει ένα χρονικό διάστημα και περάσει το πρώτο… πάθος. Εάν συνεχίζεις να μυρίζεις το άρωμα του και να παθαίνεις ένα κάτι τις και μετά από καιρό, τότε απλά την δάγκωσες για τα καλά την λαμαρίνα. Περαστικά σου.

Dragana Gordic/ShutterstockΗ δουλειά σας, ακόμη και τα χόμπι σας ταιριάζουν

Δεν είναι πάντα απαραίτητο, για να μείνετε μαζί, γιατί να θυμάσαι : «Τα αντίθετα έλκονται», αλλά μερικές φορές ο κοινός εργασιακός χώρος ή τα κοινά ενδιαφέροντα, μπορεί να βοηθήσουν, να γνωριστείτε και να έρθετε κοντά, να έχετε ένα λόγο δηλαδή να βρεθείτε ξανά και ξανά… για να τα «πείτε»…

Δες ακόμα:

“Χτίσε” την εμπιστοσύνη στη σχέση σου με 5 tips!

Το άρθρο Τι είναι αυτό που σας ενώνει; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα