Sony Xperia Z, Φήμες ότι θα ανακοινώσει το νέο flagship σύντομα

Η Sony έχει κάνει μια τρομερή αντεπίθεση από τη στιγμή που άφησε πίσω το παλιό της μισό και σύμφωνα με σημερινές φήμες, ετοιμάζεται να παρουσιάσει ακόμα ένα κινητό της σειράς Xperia. Μάλιστα, θα πρόκειται για ένα Xperia επόμενης γενιάς με βλέψεις να χτυπήσει τα HTC One X και Samsung Galaxy S

III.

Η Sony έχει προσκαλέσει τα διεθνή μέσα σε μια “ύποπτη” παρουσίαση την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με το Phonearena, εκεί ίσως δούμε τελικά ολόκληρη τη νέα σειρά NXT κινητών (να θυμίσουμε ότι έτσι ονομάζεται σχεδόν όλη η υπάρχουσα σειρά Xperia, δηλαδή τα Xperia S, P και U).

Το αστέρι της βραδιάς αναμένεται να είναι το Sony Xperia Z, το κινητό που θα κληθεί να κλέψει μερίδιο αγοράς από τα HTC One X, Samsung Galaxy S III, LG Optimus 4X HD και ίσως iPhone 5. Το Xperia Z αναμένεται να ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon S4, OLED οθόνη και κάμερα απ’ ευθείας από τη σειρά Cybershot T. Τα υπόλοιπα μοντέλα Xperia C, E και Y αναμένεται να έχουν αντίστοιχα χαρακτηριστικά, με διαφορετικού μεγέθους οθόνες.

Στις 20 Ιουνίου θα μάθουμε τι ακριβώς ισχύει με όλα τα παραπάνω μοντέλα, όπως και αν κάποιο ή κάποια από αυτά θα είναι οι ευρωπαϊκές εκδόσεις των Sony Xperia GX και SX.

Keywords
Τυχαία Θέματα