Mar-Bella Collection: Συναρπαστικές αλλαγές σε τρία ξενοδοχεία της

15:08 21/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ενόψει της σεζόν 2024, η Mar-Bella Collection παρουσιάζει μια σειρά από συναρπαστικές αλλαγές στα τρία 5 αστέρων ξενοδοχεία της. 

Η Ανακαίνιση των δωματίων στο MarBella

Πέρυσι, το MarBella παρουσίασε 67 ανασχεδιασμένα bungalows και σουίτες σε οκτώ νέους τύπους δωματίων. Αυτή τη χρονιά ολοκληρώνει το τελικό στάδιο της ανακαίνισης, με νέους τύπους δωματίων, αλλά και ολική ανακαίνιση και αναβάθμιση των υπαρχόντων με σύγχρονες τεχνολογίες και προδιαγραφές. Τα ευρύχωρα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν πολυτέλεια, ιδιωτικότητα και άνεση με

καινούριες private πισίνες και κήπους που μπορούν να φιλοξενήσουν ζευγάρια – σε απλά bungalows και σουίτες, μικρότερες οικογένειες – σε superior family rooms, αλλά και μεγαλύτερες παρέες ή οικογένειες στις 2 – bedroom σουίτες του.

Νέα γαστρονομικά ταξίδια

Φέτος θα ανακαλύψουμε έναν νέο γευστικό προορισμό στο MarBella, με το άνοιγμα του μεσογειακού εστιατορίου Kuzina που θα δημιουργήσει ένα γαστρονομικό σημείο αναφοράς στο κέντρο του ξενοδοχείου γύρω από τις κεντρικές του πισίνες.

Με οδηγό την εμπειρία του αναγνωρισμένου Έλληνα σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου, ο οποίος είναι και ο Consultant Chef του ομίλου, του Executive Chef της Mar-Bella Collection, Αλέξανδρου Καψοκαβάδη, και της μαγειρικής ομάδας του resort, το Kuzina θα παρουσιάσει μια ευρεία γαστρονομική πρόταση, που θα ξεκινάει από πλούσιο μπουφέ πρωινού και brunch μέχρι δημιουργικά à la carte γεύματα και δείπνα. 

Επιπλέον, στο MarBella το beach side εστιατόριο Deck & Bar Grill μετατρέπεται σε ένα seafood grill προορισμό, προσφέροντας μια σειρά επιλογών για τους λάτρεις των θαλασσινών. Το Eleonas rooftop cocktail bar του MarBella, με πανοραμική θέα στους ελαιώνες και το Ιόνιο Πέλαγος, βρίσκεται και αυτό σε διαδικασία μεταμόρφωσης. Ο νέος χώρος θα προσφέρει στους επισκέπτες μια ζωντανή ατμόσφαιρα που θα συνοδεύεται από signature κοκτέιλ, premium ποτά και νόστιμα tapas.

Στο Nido, το Kafeneio μυεί τους επισκέπτες σε μια παραδοσιακή ελληνική εμπειρία. Στην γαλήνια αυλή του παρεκκλησιού του ξενοδοχείου, το Kafeneio θα προσφέρει δωρεάν ελληνικό καφέ και γλυκά δύο φορές την εβδομάδα, καθώς και pop-up ελληνικές βραδιές καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν για τους επισκέπτες του.

Τέλος, στο Elix, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρατείνουν τον χρόνο τους στην παραλία με τις διευρυμένες ώρες λειτουργίας του Azure Bar, ιδανικές για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα δροσερά βράδια. Ακόμη, θα υπάρχει η ευκαιρία να απολαύσουν ονειρικό δείπνο στην παραλία δίπλα στο κύμα σε εβδομαδιαία βάση. Εκτός από τη ζωντανή μουσική στα μπαρ του ξενοδοχείου, μια νέα ιδέα ψυχαγωγίας θα σχεδιάζεται στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Elix με θέα το Ιόνιο, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία βραδινής αναψυχής, σε μια ζωντανή και φιλόξενη ατμόσφαιρα και αναμένεται να ανακοινωθεί ένα πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας και ευζωίας καθώς το περιβάλλον που το φιλοξενεί έχει τόσες πολλές περιπέτειες να προσφέρει.

Η συνεργασία με OYOGO

Βασισμένη στην επιτυχία της συνεργασίας της με το λονδρέζικο agency γυμναστικής και ευεξίας, OYOGO, το 2023, η Mar-Bella Collection επεκτείνει τη συνεργασία και για το 2024, προσκαλώντας δημοφιλείς international trainers για ξεχωριστές εβδομάδες fitness. Το Elix, που βρίσκεται στην καταπράσινη ηπειρωτική Ελλάδα δίπλα από την Πάργα, είναι ο ιδανικός οικοδεσπότης για επισκέπτες που αγαπούν το φυσικό περιβάλλον, τις εξερευνήσεις και την ευεξία. Σχεδόν απέναντι από το Elix, το Nido, το adults-only ξενοδοχείο της Mar-Bella Collection, γνωστό για τη χαλαρή και κομψή ατμόσφαιρά του, πέρα από τα fitness pop up events, θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα γιόγκα στο νέο yoga balcony δύο φορές την εβδομάδα, με ανεμπόδιστη θέα στο Ιόνιο.

Greek Chefs Abroad – Season 4

Μετά την επιτυχία των τριών πρώτων σεζόν, το γαστρονομικό φεστιβάλ Greek Chefs Abroad της Mar-Bella Collection θα επιστρέψει και το 2024, με θέμα «The Culture of Sharing».
Κάθε καλοκαίρι από το 2021, διάσημοι Έλληνες σεφ από όλο τον κόσμο διοργανώνουν pop up dinners και στα τρία ξενοδοχεία του Ομίλου, με εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο. Οι σεφ ενορχηστρώνουν exclusive δείπνα που αναδεικνύουν μια συγχώνευση διάσημων ελληνικών πιάτων, εμπλουτισμένων με τις δικές τους ξεχωριστές παραλλαγές. Αντλώντας έμπνευση από τη διεθνή εμπειρία τους, οι σεφ χρησιμοποιούν μοναδικές τεχνικές και επιλέγουν τα πιο φρέσκα τοπικά υλικά, απογειώνοντας το γαστρονομικό ταξίδι για τους επισκέπτες. Ανάμεσα στους σεφ που έχουν λάβει μέρος κατά το παρελθόν είναι οι Ασημάκης Χανιώτης, Γιάννης Σκοτίδας, Μαριάννα Λειβαδιτάκη, Γιάννης Κιόρογλου και Νίκος Μολυβιάτης.

Το Nido είναι pet-friendly

Το Nido είναι ένα από τα ελάχιστα καταλύματα πέντε αστέρων στο νησί που φιλοξενούν πλέον κατοικίδια κάτω των 8 κιλών. Οι επισκέπτες μπορούν να ταξιδέψουν με τη γάτα ή το σκύλο τους προς το ξενοδοχείο και να μείνουν σε μία από τις προκαθορισμένες pet-friendly σουίτες του, απολαμβάνοντας παρέα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους την υπέροχη Κέρκυρα. Διατίθεται κρεβάτι και μπολ για φαγητό και νερό, ενώ προσφέρεται ειδικό pet μενού κατόπιν αιτήματος. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε με το κατοικίδιο σας μην ξεχάσετε να συμβουλευτείτε την πολιτική του ξενοδοχείου για τα κατοικίδια, στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

Keywords
Αναζητήσεις
mar-bella-collection-synarpastikes-allages-se-tria-xenodocheia-tis.htm
Τυχαία Θέματα