Sniper: Exclusive Club συνδρομή σε τιμή ευκαιρίας

09:22 12/7/2023 - Πηγή: Emea.gr
Exclusive Club συνδρομή σε τιμή ευκαιρίας

Μια απολύτως θετική έκπληξη αναμένεται να βιώσουν όσοι εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους να εγγραφούν ως μόνιμοι συνδρομητές – μέλη του νέου Club μελών που θα δημιουργηθεί στο πρώην Hilton, όπου θα ανεγερθούν το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Conrad και διαμερίσματα στους δύο τελευταίους ορόφους που θα φέρουν το brand της Waldorf Astoria.

Καθώς

είθισται στο άκουσμα ενός αντίστοιχου Club μελών, το μυαλό των περισσοτέρων να πηγαίνει σε top tier χρεώσεις και «χρυσοφόρων» συνδρομών που συναντώνται λ.χ. στα Ekali ή Τατόϊ Club, στη συγκεκριμένη περίπτωση του πρώην Hilton, τα δεδομένα αναμένεται να κινούνται σε αισθητά πιο… γήϊνα επίπεδα. Σε σημείο τέτοιο, ώστε να θεωρούνται πραγματική ευκαιρία, με αποτέλεσμα να αναμένεται να πωληθούν με ταχύτατο ρυθμό και συνοπτικές διαδικασίες.

Κύρια έμφαση αναμένεται να δοθεί στη συνολική αίσθηση και τις πολλές, όσο και ξεχωριστές εμπειρίες που θα βιώνουν τα μέλη του Club, και θα εκκινούν από την γευσιγνωσία και την οινογνωσία μέχρι την τέχνη, ποιητικές συλλογές, επιμέρους καλλιτεχνικές δημιουργίες, ακόμη και μουσικά σχήματα.

Παράλληλα, οι εμπνευστές του Club θα επιχειρήσουν να πετύχουν την έντονη διάδραση και ενεργή συμμετοχή των ίδιων των μελών, παρακινώντας τους να προωθήσουν τα ενδιαφέροντά τους, σε μια προσπάθεια να μεταλαμπαδεύσουν την γνώση και εμπειρία τους αναφορικά με κάποιο χόμπι ή ενδιαφέρον και στα άλλα μέλη, καθιστώντας τους ενεργά κοινωνούς και σε κάποιες περιπτώσεις να το κάνουν κτήμα τους.

Εξυπακούεται πως επιπρόσθετα στα ανωτέρω θα συμπεριλαμβάνονται η χρήση τμήματος των εγκαταστάσεων (λ.χ. πισίνα, γυμναστήριο), αλλά και targeted υπηρεσίες εστίασης.

Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Conrad, θα διαθέτει 50 διαμερίσματα, αλλά και 280 δωμάτια και σουίτες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη τα 50 διαμερίσματα που θα αναπτυχθούν στους τέσσερις τελευταίους ορόφους έχουν ήδη πουληθεί, με την πλειονότητά των αγοραστών να είναι Έλληνες.

Η επένδυση της «Ιονική Ξενοδοχειακή», που ανήκει ουσιαστικά στον όμιλο Κωνσταντακόπουλου, θα υπερβεί τα 130 εκατομμύρια ευρώ σε κτιριακές εγκαταστάσεις, υποδομές και εξοπλισμό, ενώ η εταιρεία το 2016 είχε δαπανήσει ποσό της τάξεως των 145 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αποκτήσει το ακίνητο.

Όσο για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο το νέο ολοκληρωμένο τουριστικό συγκρότημα που εκτείνεται στις οδούς Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Αλεξάνδρου, Βεντήρη και Μιχαλακοπούλου θα ανοίξει τις πόρτες του και πάλι προς το κοινό, εκτιμάται πως αυτό θα λάβει χώρα το αργότερο μέχρι τις αρχές του 2025. Δεν λείπουν και οι πιο αισιόδοξοι οι οποίοι θεωρούν πως τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν εντός του δ’ τριμήνου του 2024.

Αστική κινητικότητα με την ευκολία της m-πληρωμής

Χαράς ευαγγέλια από την περασμένη Κυριακή στην Visa. Αιτία; Η πρόθεση του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών να θεσπίσει άμεσα την ανέπαφη πληρωμή στις αστικές συγκοινωνίες. «Και πολύ άργησε», θα αναφωνήσουμε, έχοντας κατά νου τι συμβαίνει τόσο σε κάθε τομέα της καθημερινότητας, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Από καιρό τα στελέχη της Visa στην χώρα μας προωθούσαν το όραμα μα και την αποδεδειγμένη πρακτική που έχει εφαρμόσει στο εξωτερικό σε σχέση με την αξιοποίηση των ανέπαφων και εν γένει m-Πληρωμών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και την ευρύτερη αστική κινητικότητα.

Όμως, εκτός από τις ανέπαφες πληρωμές στα ΜΜΜ, η Visa εντείνει την προσοχή και δραστηριοποίησή της και στον τομέα της φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων.

Η οπτική της είναι εξόχως ξεκάθαρη καθώς προκρίνει την θέση πως η πληρωμή για τη φόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος μπορεί να γίνει τόσο απλή και εύκολη όσο η πληρωμή για ένα φλιτζάνι καφέ!

e-Πλατφόρμα ενάντια στην γραφειοκρατία

Με γοργούς ρυθμούς κινείται η διαδικασία ανάπτυξης ηλεκτρονικής πλατφόρμας από μέρους του υπουργείου Ανάπτυξης, που θα λειτουργεί στην λογική του one platform for everything.

Συγκεκριμένα, απώτερος σκοπός των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων είναι εντός του 2024 οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, ανεξαρτήτως οικονομικής δραστηριότητας, να είναι σε θέση να καταθέτει τα έγγραφα και να λαμβάνει την τελική άδεια λειτουργίας μιας εγκατάστασης.

Με απόλυτα ηλεκτρονικό τρόπο, δίχως να πρέπει να τρέχει από γραφείο σε γραφείο, συγκεντρώνοντας αναρίθμητο πλήθος εγγράφων. Λογική one stop shop σε μορφή ηλεκτρονικής πλατφόρμας, λοιπόν.

Βιώσιμα αποδοτικά καταστήματα

Ένα ενδιαφέρον «πείραμα» ξεκίνησε να πραγματοποιεί εδώ και ένα εξάμηνο ο Ιταλικός οίκος γυναικείων εσωρούχων και μαγιό Yamamay, που εγκαινίασε τα δύο πρώτα της βιώσιμα καταστήματα στη Σιένα και τη Βενετία της γειτονικής χώρας. Αρκεί να σημειωθεί πως στα εν λόγω καταστήματα από τα συνολικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, το 30% ανακυκλώνεται.

Επιπροσθέτως, ως μέρος της συνολικής στρατηγικής του Ιταλικού brand, στόχος είναι η παροχή μιας συνολικότερης εμπειρίας του πελάτη που βασίζεται στην αίσθηση ευεξίας και άνεσης. Για παράδειγμα, το κατάστημα φιλοξενεί ειδικά συστήματα καθαρισμού αέρα που κάνουν τους καταναλωτές να αισθάνονται πιο άνετα και, ως εκ τούτου, παραμένουν στο κατάστημα περισσότερο και συχνά ξοδεύουν περισσότερα!

Τα δοκιμαστήρια στα δύο καταστήματα είναι πιο ευρύχωρα, ενώ φιλοξενούν «μαγικούς» καθρέφτες. Όσο για το προσωπικό τους είναι εκπαιδευμένο να προσφέρει καλύτερη και πιο ουσιαστική υποστήριξη. Τα δε προϊόντα εκτίθενται διαφορετικά και τα χαρακτηριστικά τους εξηγούνται καλύτερα.

Επιπροσθέτως, τα επίπεδα θερμοκρασίας ρυθμίζονται αυτόματα λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές της εξωτερικής θερμοκρασίας, γεγονός που συμβάλει στην αποφυγή της αίσθησης υπερβολικής ζέστης ή πολύ κρύου από την πλευρά των καταναλωτών, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Χάρη σε μια σειρά από συστήματα παρακολούθησης, δίνεται η δυνατότητα διαμόρφωσης της έντασης του φωτισμού ανάλογα με το εξωτερικό φως, εξοικονομώντας πρόσθετο κόστος.

Στην περίπτωση κατά την οποία αναρωτιέστε εάν και πόσα περισσότερα ξοδεύουν οι καταναλωτές στα δυο βιώσιμα καταστήματα της αλυσίδας, η μέση απόδειξη κυμαίνεται μεταξύ 70 και 90 ευρώ, έναντι 50 – 55 ευρώ στα «παραδοσιακά» καταστήματα της Yamamay.

Keywords
Αναζητήσεις
sniper-exclusive-club-syndromi-se-timi-efkairias.htm
Τυχαία Θέματα