Κινητοποιήσεις αγροτών στη Θεσσαλονίκη

11:29 26/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Οι αγρότες της Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το υπέρογκο κόστος παραγωγής αλλά και την μεγάλη πτώση στις τιμές των προϊόντων τους και προχώρησαν σήμερα, Παρασκευή 26 Ιανουαρίου σε κινητοποιήσεις σε διάφορα σημεία της πόλης.

Έχουν ήδη παρατάξει τα τρακτέρ τους και μέσα στη μέρα αναμένεται να βγουν στους δρόμους, και πιο συγκεκριμένα στην Επανομή, στη Θέρμη, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών και έξω από το δημαρχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αγρότες από

την Επανομή αναμένεται να κινηθούν προς τον κόμβο του αεροδρομίου «Μακεδονία», με 30-40 τρακτέρ, με σκοπό να τον αποκλείσουν, διεκδικώντας μία σειρά από μέτρα για την ενίσχυση των εισοδημάτων τους. Παρόλα αυτά, δεν έχει ληφθεί ακόμα απόφαση για κάτι τέτοιο.

Αγρότες από τη Λητή βγήκαν με τα τρακτέρ τους περίπου στις 9:30 και κατευθύνθηκαν στον Λαγκαδά. Νωρίς το απόγευμα, σχεδιάζουν να τα παρατάξουν στο Δερβένι.

Όσον αφορά τα Γιαννιτσά, οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν πορεία στο εσωτερικό της πόλης. Θα επιδώσουν ψήφισμα και θα μείνουν εκεί έως τις 2 το μεσημέρι. Στη συνέχεια, θα παρατάξουν τα τρακτέρ τους στα γήπεδα και την είσοδο της πόλης.

Keywords
Αναζητήσεις
kinitopoiiseis-agroton-sti-thessaloniki.htm
Τυχαία Θέματα