Νέος δίσκος για τη Τζένιφερ Λόπεζ σχεδόν δέκα χρόνια μετά!

09:01 3/12/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, αλλά και της καινούριας της ταινίας μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ένατο άλμπουμ της, με τίτλο «This Is Me… Now» όπως και η ταινία θα κυκλοφορήσουν στις 16 Φεβρουαρίου 2024, ενώ το single «Can’t Get Enough», θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου 2024.

Το “This Is Me… Now“ θα περιέχει 13 τραγούδια και θα είναι το πρώτο σόλο άλμπουμ με την υπογραφή νέας

δισκογραφικής συμφωνίας, την BMG. Ηχογραφήθηκε το 2022 και παραγωγός είναι ο Ρότζεντ Τσαχάγεντ, ο Έιντζελ Λόπεζ και φυσικά η ίδια Τζένιφερ Λόπεζ.

Πριν από μερικές μέρες δόθηκε στη δημοσιότητα ένα μικρό teaser στο οποίο η μοναδική Τζένιφερ Λόπεζ ανέφερε στο τέλος του: «Αυτή η μουσική εμπειρία είναι μια εκδήλωση μέσω της μουσικής, της ταινίας, της πραγματικότητας, του ταξιδιού μιας ζωής στην αναζήτηση της αλήθειας για την αγάπη».

Ο δίσκος είναι η συνέχεια του «This Is Me…Then», που κυκλοφόρησε πριν από 21 χρόνια και ήταν τότε το τρίτο studio album της, που είχε εμπνευστεί από τον Μπεν Άφλεκ. Σημειώνεται ότι το «This Is Me…Then» είχε φτάσει  στην όγδοη θέση της λίστας του Billboard με τα 200 καλύτερα άλμπουμ εκείνης της χρονιάς.

Όσον αφορά την ταινία, «This Is Me… Now: The Film» θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime και παρουσιάζει «την αλήθεια πίσω από τα πρωτοσέλιδα γύρω από την προσωπική ζωή της Λόπεζ», σύμφωνα με όσα αναφέρει το δελτίο τύπου. Ο Ντέιβ Μέγιερς υπογράφει την σκηνοθεσία σε σενάριο των Μπεν Άφλεκ και Ματ Γουόλτον.

Φαίνεται λοιπόν, ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι στα καλύτερα της τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην επαγγελματική της. Μετά από σχεδόν 10 χρόνια επιστρέφει δυναμικά με το σόλο άλμπουμ της, ύστερα από την κυκλοφορία του A.K.A το 2014.

Διαβάστε εδώ την BUSINESS VOICE που κυκλοφόρησε εχθές! 

 
Keywords
Αναζητήσεις
neos-diskos-gia-ti-tzenifer-lopez-schedon-deka-chronia-meta.htm
Τυχαία Θέματα