Στην Ελλάδα τα νέα Huawei Watch 4 Pro Space Edition και Huawei Watch GT4 Vert Green

15:57 14/5/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η Huawei, λίγες μέρες μετά το Innovative Product Launch Event στο Ντουμπάι, λανσάρει επίσημα στην Ελλάδα το Huawei Watch 4 Pro Space Edition, αλλά και το Huawei Watch

GT4 (41mm) Vert Green Edition και ανακοινώνει την έναρξη των προπαραγγελιών του νέου εκπληκτικού smartphone Huawei Pura 70 Pro.

Μόδα και τεχνολογία άψογα συνδυασμένες στο νέο Huawei Watch GT4

Το Huawei Watch GT4 Vert Green (41mm), η πρόσφατη προσθήκη στην σειρά smartwatches GT, συνδυάζει τo στυλ με τις τεχνολογικές καινοτομίες και τις λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης και συνεχίζει τη νέα «Fashion Forward» στρατηγική της Huawei για την wearable τεχνολογία.

Με τη Fashion Forward φιλοσοφία, η Huawei βοηθάει τους χρήστες των wearables να απολαμβάνουν την τεχνολογία διατηρώντας το στυλ και την αισθητική τους. Με το Huawei Watch GT 4 Vert Green (41mm) η έξυπνη τεχνολογία γίνεται μέρος της καθημερινότητάς μας, για υγιεινή ζωή, παρέχοντας σημαντικά χαρακτηριστικά όπως το Menstrual Cycle Management 3.0 και το Sleep Breathing Awareness, τα οποία τροφοδοτούνται από την αναβαθμισμένη τεχνολογία TruSeen 5.5+.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition: Φουτουριστική αισθητική εμπνευσμένη από το διάστημα

Το νέο smartwatch είναι μία νέα σχεδιαστική πρόταση του Huawei Watch 4 Pro, με θέμα το διάστημα, και ταυτόχρονα προσθέτει αναβαθμίσεις λειτουργιών. Το διάστημα είναι σύμβολο της ανθρώπινης φιλοδοξίας και το Huawei Watch 4 Pro Space Edition είναι μια υπενθύμιση ότι κάθε βήμα είναι πρόοδος, με στόχο τα αστέρια. Με εκπληκτική σχεδίαση και ανθεκτική κατασκευή, το έξυπνο αυτό ρολόι αποτελεί μέρος της στρατηγικής wearables «Fashion Forward» της Huawei.

To Huawei Watch 4 Pro Space Edition είναι κατασκευασμένο με ανθεκτικά υλικά αεροδιαστημικής τεχνολογίας και ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από τα καινοτόμα επιτεύγματα της ανθρωπότητας στην εξερεύνηση του διαστήματος.

Το Huawei Watch 4 Pro Space Edition είναι κατασκευασμένο από αεροδιαστημικό DLC Titanium, ένα σκληρό αλλά ελαφρύ υλικό. Ουσιαστικά, πάνω από μια στιβαρή βάση τιτανίου, έχει εφαρμοστεί μια επίστρωση άνθρακα (DLC) που μοιάζει με διαμάντι στη θήκη και τον ιμάντα του ρολογιού.

Ανθεκτική στη φθορά, η οθόνη είναι τώρα πιστοποιημένη με υψηλό επίπεδο σκληρότητας Mohs και είναι σε θέση να αντέξει σε πολύ σκληρές δραστηριότητες. Το Huawei Watch 4 Pro Space Edition υποστηρίζει, επίσης, στεγανοποίηση ελεύθερης κατάδυσης 30 μέτρων, στεγανοποίηση κολύμβησης 5 ATM, IP68 και συμμορφώνεται με τα πρότυπα μηχανικής καταδυτικού εξοπλισμού EN 13319.

Οι χρήστες θα απολαύσουν βελτιώσεις στα χαρακτηριστικά υγείας και φυσικής κατάστασης, όπως η προσθήκη του Huawei TruSeen 5.5+ για παρακολούθηση της υγείας με υψηλότερη ακρίβεια, καθώς και το Health Overview 2.0, μια βελτιωμένη λειτουργία για έναν καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο έλεγχο υγείας σε ένα μόλις λεπτό.

Χάρη στην τεχνολογία παρακολούθησης υψηλής ακρίβειας TruSeen 5.5+, το Huawei Watch 4 Pro Space Edition μπορεί να παρέχει μεγαλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις ζωτικής σημασίας, συμβάλλοντας σε πιο ολοκληρωμένη εικόνα συνολικά για την υγεία.

Το Health Overview 2.0 έχει, επίσης, αναβαθμιστεί με νέες παραμέτρους. Εκτός από τη παρακολούθηση 7 βασικών δεικτών υγείας που ελέγχονται σε 60 δευτερόλεπτα, το Health Overview 2.0 εισάγει το Sleep Breathing Awareness. Αυτό δίνει στους χρήστες μια πιο ολοκληρωμένη κατανόηση της κατάστασης της υγείας τους και τονίζει τυχόν ανωμαλίες που απαιτούν επαγγελματική ιατρική φροντίδα.

Ξεκίνησαν στην Ελλάδα οι προπαραγγελίες για το πολυαναμενόμενο Huawei Pura 70 Pro

Τα Huawei Pura 70 Series φέρνουν πρωτοποριακά χαρακτηριστικά με καινοτομίες, για άλλη μία φορά, στην κάμερα συνεχίζοντας την παράδοση της Huawei και της συγκεκριμένης σειράς στο να αλλάζει τα δεδομένα της βιομηχανίας κινητών τηλεφώνων. Με την εξαιρετική βαθμολογία 163 πόντων, το νέο Huawei Pura 70 Ultra, υπερέχει για τις εξαιρετικές συνολικές επιδόσεις και τα φωτογραφικά χαρακτηριστικά του, κερδίζοντας τον τίτλο του πιο προηγμένου φωτογραφικού smartphone. Η Dxomark επαίνεσε τόσο τις τεχνικές όσο και τις φωτογραφικές δυνατότητες της συσκευής, που άφησε πίσω τον ανταγωνισμό.

Ακολουθούν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Huawei Pura 70 Ultra που επισημάνθηκαν για το επαναστατικό βήμα του στον κλάδο της φωτογραφίας. Το Huawei Pura 70 Ultra επαινέθηκε για τη λειτουργία Ultra Speed Snapshot που σπάει ρεκόρ επιτρέποντας την λήψη φωτογραφιών υψηλής ταχύτητας έως και 300 km/h.

Η Dxomark στην κριτική της, τόνισε την λειτουργία Autofocus της κάμερας, επαινώντας την για την ακρίβεια και την υψηλή της ταχύτητα σε όλες τις συνθήκες, απονέμοντας την υψηλή βαθμολογία 125. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της αυξημένης πρόσληψης φωτός στην κύρια Ultra Lighting κάμερα και το Huawei XD Motion Engine.

Επίσης, το Huawei Pura 70 Ultra διαθέτει την Ultra Lighting Pop – Out Camera, μια ανασυρόμενη κάμερα που καταφέρνει να χωρέσει μέγεθος αισθητήρα μίας ίντσας και μεγάλο διάφραγμα F1.6 μέσα σε ένα σώμα 8,4 χιλιοστών. Μέσω του Advanced Rotatory Transmission System, η κάμερα επεκτείνεται αυτόματα κατά τη λήψη και έτσι δημιουργείται περισσότερος χώρος στην εσωτερική δομή της. Με αυτήν τη δυνατότητα, η προηγμένη κάμερα pop – out προσλαμβάνει ακόμα περισσότερο φως. Ταυτόχρονα, επιτυγχάνει καλύτερη νυχτερινή λήψη και αποδίδει δυναμικά το εύρος. Επιπλέον, το Huawei Pura 70 Ultra είναι εξοπλισμένο με μια νέας γενιάς Ultra Lighting Macro Telephoto Camera.

Σύμφωνα με την Dxomark, η κάμερα τηλεφακού ζουμ είναι σε θέση να παράγει ένα υψηλό επίπεδο λεπτομερειών με το ζουμ της σε όλα τα δοκιμασμένα εύρη και χαμηλά επίπεδα θορύβου ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Keywords
Αναζητήσεις
stin-ellada-ta-nea-huawei-watch-4-pro-space-edition-kai-huawei-watch-gt4-vert-green.htm
Τυχαία Θέματα