Τέιλορ Σουίφτ: «Σάρωσε» τα βραβεία MTV VMA το χρυσό κορίτσι της ποπ!

11:01 17/9/2023 - Πηγή: Emea.gr

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εννέα, συνολικά, βραβεία MTV VMA, κέρδισε η Τέιλορ Σουίφτ ! H 34χρονη καλλιτέχνης έλαβε τα βραβεία: «Βίντεο της Χρονιάς», «Καλλιτέχνης της Χρονιάς», «Άλμπουμ της Χρονιάς», «Τραγούδι της Χρονιάς», «Καλύτερη Ποπ», «Καλύτερη Σκηνοθεσία», «Καλύτερη Κινηματογράφηση», «Καλύτερα Οπτικά Εφέ» και «Show του Καλοκαιριού».

Η τραγουδίστρια, σκηνοθέτης, ηθοποιός, μουσική παραγωγός, αλλά και επιχειρηματίας, γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1989, στο Ουέστ Ρέντινγκ της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ

και έχει ένα μικρότερο αδερφό, τον Όστιν. Το ενδιαφέρον της Τέιλορ για τη μουσική ξεκινάει στα εννέα της χρόνια, όταν παίρνει μέρος σε παραγωγές της «Νεανικής Ακαδημίας Θεάτρου» του Μπερκς και παρακολουθεί μαθήματα μουσικής και φωνητικής στο «Brodway».

Η καριέρα της ξεκίνησε, μόλις στα 15 της χρόνια, το 2004, όταν υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική «RCA Records», ενώ από τότε, έχει κυκλοφορήσει 10 μουσικά άλμπουμ. Επιπλέον, έχει παίξει σε 15 ταινίες, από το 2009 ως σήμερα, κάποιες από αυτές είναι: All Too Well: The Short Film, Cats, City of Lover, Hannah Montana: The Movie Jonas Brothers: The 3D Concert Experience. Στην τηλεόραση έχει παίξει στις σειρές: CSI: Crime Scene Investigation, Saturday Night Live και New Girl, ενώ κάποια από τα άλμπουμ της είναι τα εξής: Taylor Swift, Fearless, Speak Now, Reputation Lover, Folklore, Midnights, Speak Now.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 34χρονη καλλιτέχνης είναι στην 34η θέση – και με βαθμολογία 8 – της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη και η περιουσία της υπολογίζεται σε 750 εκατ. δολάρια. Σύμφωνα με το Forbes, τα έσοδά της προέρχονται από τα άλμπουμ της, καθώς και από τα εισιτήρια των περιοδειών της.

Το «χρυσό κορίτσι» της ποπ, το οποίο «σάρωσε» τα MTV VMA επιβεβαιώνοντας τη δημοφιλία του, έχει ήδη κατακτήσει τη μουσική σκηνή και έχει το μέλλον δικό του, που αναμένεται επίσης λαμπρό!

Keywords
Αναζητήσεις
teilor-souift-sarose-ta-vraveia-mtv-vma-to-chryso-koritsi-tis-pop.htm
Τυχαία Θέματα