Επικοινωνιακή μάχη με φόντο τη ΓΗΠΕΛ και το γήπεδο στον Βοτανικό

Αναστάτωση στο Τριφύλλι από δημοσίευμα με φόντο το θέμα του γηπέδου που πάντα πουλάει, της μεγάλης ερυθρόλευκης «αδερφής» SportDay, στην οποία... διένειμε αποκλειστικά το Derby ειδήσεις και μεταγραφές του Παναθηναϊκού. Το παιχνίδι του καλού μπάτσου και του κακού μπάτσου παίζεται πολύ συχνά τους τελευταίους μήνες
στον Παναθηναϊκό. Περιθωριακά έντυπα νιαουρίζουν μια είδηση μόνο και μόνο για να σηκωθεί σκόνη και να διαψευστεί πανηγυρικά την επόμενη μέρα απ' το Derby που εκφράζει το περιβάλλον Βαρδινογιάννη. Στον χορό φαίνεται ότι μπήκε και η Sportday, που δημοσίευε ίδια κι απαράλλαχτα τα non paper του ΟΣΦΠ με την εφημερίδα «Πρωταθλητής» (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα υποτίθεται ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα συνέχιζε την επίθεσή του προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη τον οποίο κατονόμασε ως μοναδικό υπεύθυνο για τα χρέη της ΠΑΕ, καθώς επί έναν χρόνο η διοίκηση που είχε ορίσει άνοιξε τρύπα 28 εκατ. ευρώ! Παράλληλα τον κατονόμασε ως μοναδικό υπεύθυνο και για την αδιέξοδη κατάσταση στο γηπεδικό.

Σύμφωνα με τη Sportday, λοιπόν, ο πρόεδρος της ΠΑΕ σκοπεύει να ζητήσει από τον Τζίγγερ να εγγυηθεί εγγράφως πως θα καλύψει τις ρήτρες προς τον ΑΚΤΩΡΑ οι οποίες είναι ύψους 2 εκατ. ευρώ, σε περίπτωση που δεν γίνει το γήπεδο, αλλά και να καλύψει το ποσό των 800.000 ευρώ που έχουν ξοδευτεί σε έργα και μελέτες.

Μόνο στην περίπτωση που ο Τζίγγερ συμφωνήσει και υπογράψει τα σχετικά έγγραφα, θα προχωρήσει ο Γιάννης Αλαφούζος σε συμφωνία με το Δήμο Αθηναίων για ανέγερση του γηπέδου.

Από το ρεπορτάζ… ΓΗΠΕΛ αυτό που διαρρέει είναι πως ο Τζίγγερ δεν πρόκειται να αναλάβει τις νομικές και οικονομικές ευθύνες του, παρά μόνο αν ναυαγήσει η υπόθεση Βοτανικός!

Το θέμα είναι ότι ο Αλαφούζος χαρακτήρισε ανακριβές και άκαιρο τη δεδομένη χρονική στιγμή το δημοσίευμα λέγοντας ότι «δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και αυτό το δημοσίευμα έχει στόχο να δημιουργήσει προβλήματα στα εσωτερικά της ομάδας μας».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αλαφούζος επιτίθεται στην συγκεκριμένη εφημερίδα που ως γνωστό ήταν πιστή στη γραμμή Βαρδινογιάννη, αλλά φροντίζοντας να διατηρεί πάντα τη γνωστή αντι-Παναθηναϊκή στάση της.
Keywords
Τυχαία Θέματα