Η επιβράβευση του Κατσέλη και η «καραμέλα» της ΓΗΠΕΛ

Ακόμη να λιώσει η καραμέλα της ΓΗΠΕΛ; Γιατί δεν αποσύρονται οι οικονομικές απαιτήσεις; Γιατί δεν λογοδοτεί στο ΔΣ όπως έχει αποφασιστεί; Γιατί άλλαξε ο νόμος; Γιατί δεν έχει γήπεδο ο Παναθηναϊκός;
Η αναβάθμιση του Νίκου Κατσέλη στη θέση του επιχειρησιακού διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός… δικαιώνει απόλυτα την εκτίμηση του διευθυντή της εφημερίδας «Goal» Βασίλη Βέργη, ο οποίος χαρακτήρισε «καραμέλα» τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός με το γηπεδικό.

Η… επιβράβευση του Νίκου Κατσέλη, ο οποίος
ήταν άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Σαμαρά και του Γιάννη Βαρδινογιάννη, δείχνει ότι όλα όσα έχουν πράξει οι συγκεκριμένοι παράγοντες στο πολύκροτο θέμα της διπλής ανάπλασης και του γηπέδου στον Βοτανικό, ήταν… άψογα κι επομένως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Για αυτό άλλωστε ολόκληρος Παναθηναϊκός αδυνατεί να βρει νέα στελέχη και στηρίζεται κατά 90% σε ανθρώπους που έχουν προσληφθεί επί Γιάννη Βαρδινογιάννη, δίπλα στον οποίο… έμαθαν τη δουλειά και τα επιτυχημένα πρότζεκτ.

Ετσι κρίθηκε ότι οι Παρθενόπουλος, Στάμος και Κατσέλης είναι υπέρ-απαραίτητοι! Ο τελευταίος προφανώς γιατί βοήθησε στην ολοκλήρωση της… κατασκευής του γηπέδου, όπως μας είχε πληροφορήσει ο Τζίγκερ.

Εντάξει, τι κι αν δεν έχει μπει ούτε τούβλο; Μην αφήνετε μια λεπτομέρεια να σας χαλάει μια ωραία ιστορία…

Κανονικά λοιπόν, μετά την αναβάθμιση Κατσέλη, ο οποίος γνωρίζει την… καραμέλα απ’ έξω κι ανακατωτά θα έπρεπε να περιμένουμε:

τον μεγαλομέτοχο του «Άκτωρα» και ιδιοκτήτη της εφημερίδας «Goal» να ΧΑΡΙΣΕΙ στον Παναθηναϊκό τις 800.000 ευρώ, που οφείλει η ΠΑΕ, σύμφωνα με το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο!τον μεγαλομέτοχο του «Άκτωρα» και ιδιοκτήτη της εφημερίδας «Goal» να ΧΑΡΙΣΕΙ στον Παναθηναϊκό τη ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ, που έχει η ΠΑΕ, σε περίπτωση που εγκαταλείψει το πρότζεκτ.την εταιρεία του Μπάμπη Βωβού, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει οικονομική στενότητα, να φανεί γαλαντόμα και να ενημερώσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσει με αγωγές, ούτε... σέντ.την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να θυμηθεί ότι σε γενική συνέλευση του Μαρτίου του 2011 είχε παρθεί απόφαση, να κατατεθούν επίσημα ερωτήματα προς τις δύο εταιρείες (Άκτωρας – Βωβός) περί πιθανών οικονομικών αξιώσεων.την εταιρεία του Μπάμπη Βωβού, αλλά και η εταιρεία «Άκτωρας» να αποστείλουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έγγραφα, με τα οποία θα γνωστοποιούν ότι δεν θα διεκδικήσουν οτιδήποτε από τους «πράσινους».τη ΓΗΠΕΛ να λογοδοτήσει για τα πεπραγμένα της, σύμφωνα με την απόφαση της γενικής συνέλευσης του Μαρτίου του 2011, αφού είναι βέβαιο ότι δεν έχει να κρύψει κάτι.μια δήλωση ότι η τροπολογία αλλαγής του νομοσχεδίου Μπιρμπίλη που κατατέθηκε και ψηφίστηκε προ ημερών, ήταν για... πλάκα, αφού όπως μας είχε ενημερώσει η εφημερίδα «Goal» ούτως ή άλλως δεν συνέτρεχε κανένας λόγος γκρεμίσματος της Λεωφόρου!μια δήλωση - εκτίμηση ότι η κοστολόγηση του γηπέδου στα 100 εκατ. ευρώ από την εταιρεία «Άκτωρας» ήταν πέρα για πέρα λογική, όπως και το γεγονός ότι η εν λόγω εταιρεία πήρε το έργο χωρίς διαγωνισμό.
Όλα τα παραπάνω θα ήταν μια λογική συνέχεια του περί «καραμέλας» αναγνώσματος! Εκτός βέβαια κι αν μας κορόιδεψε ο κύριος Βέργης. Εκτός δηλαδή κι αν το γηπεδικό δεν είναι τελικά καραμέλα, αλλά Λερναία Υδρα στα σωθικά του Παναθηναϊκού. Και σε αυτή την περίπτωση μόνο επιτυχημένο δεν μπορεί να κρίνεται το έργο του Κατσέλη και φυσικά των υπολοίπων στελεχών που χειρίστηκαν την υπόθεση της ΓΗΠΕΛ, της διπλής ανάπλασης και της ανέγερσης του γηπέδου στον Βοτανικό
Keywords
Τυχαία Θέματα