«Καληνύχτισε» ο Κουίνσι

Στις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Αλ Σάαντ δεν επήλθε συμφωνία και πλέον το Τριφύλλι στρέφεται σε άλλες λύσεις...

Η διοίκηση του Τριφυλλιού, θέλοντας να δείξει πόσο πολύ υπολογίζει τον Κουίνσι Οβούσου, ανέβασε την προσφορά της προς τον γκανέζο μεσοεπιθετικό κι επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, δεδομένης και της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Ύστερα
από τη θετική απάντηση του Κουίνσι στη βελτιωμένη πρόταση των «Πρασίνων», η διοίκηση ξεκίνησε άμεσα τις διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο του Κατάρ. Ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη (18/7) κατέθεσε τρεις προτάσεις στην Αλ Σάαντ και στις σημερινές διαδοχικές επαφές η ομάδα του Κατάρ άλλαζε συνεχώς τις απαιτήσεις της και παρέτεινε τα χρονικά περιθώρια για να απαντήσει.

Έτσι οι διοικούντες αποφάσισαν να διακόψουν τις διαπραγματεύσεις και να σπεύσουν να κλείσουν παίχτη στη θέση του Κουίνσι, από τη λίστα που τους έχει παραδώσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μιας και ο χρόνος πιέζει επιτακτικά, δεδομένων και των προκριματικών για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό του Ούκρα, που είχε απασχολήσει και την περσινή περίοδο το Τριφύλλι, με τον πορτογάλο μεσοεπιθετικό να είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και την επιθυμία του Φερέιρα να τον εντάξει στο ρόστερ του.
Keywords
Τυχαία Θέματα