Kάτι γίνεται…

Χωρίς να θέλξει με την απόδοση του ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με την Ανόρθωση, ωστόσο τα κέρδη απο συγκεκριμένο φιλικό ήταν πολλά για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα. Πρώτος και καλύτερος ο Αντώνης Πετρόπουλος που είχε καλή απόδοση και την μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Απο εκεί και πέρα, για άλλη μία φορά

ο Σισόκο ήταν εξαιρετικός ενώ θετικό ήταν το δίδυμο στο χώρο του κέντρου με Μαρίνο- Βιτόλο. Ντεμπούτο έκανε με το «τριφύλλι» στην Κύπρο και ο Μπαρμπαρούσης. Πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές παίκτες χρησιμοποίησε ο Πορτογάλος στο παιχνίδι και πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή τους, κυρίως του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου που έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει λύση για το κέντρο της άμυνας της ομάδας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μάστρου, Άντιτς, Πάουλο Ζόρζε, Ίλιτς, Μποαβεντούρα, Λαμπάν (57’ Σπαντάτσιο), Αλέξα, Οχαγιόν (57’ Σιέλις), Ρονκάτο (84’ Λοϊζίδης), Ρέζεκ, Ζούλα (64’ Οκκάς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (46’ Καπίνο), Σεϊταρίδης (46’ Ζέκα), Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο, Μαρίνος, Βιτόλο, Μπαρμπαρούσης (64’ Τοτσέ), Σισοκό (46’ Φουρλάνος), Φορναρόλι (78’ Κουσίδης), Πετρόπουλος.

Στον πάγκο: Μπουμσόνγκ, Ταμπάκης.

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Kάτι γίνεται… | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα