ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ

Στις 20 Μαϊου ολοκληρώνονται οι παραστάσεις της «Μαντάμ Σουσούς» από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», στο «ΘΕΑΤΡΟΝ».

 Της Χαράς Ιωάννου

Τελευταία μέρα για μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσεις. Η διαχρονική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά παρουσιάζεται σε μία φιλόδοξη παραγωγή, σε σκηνοθεσία Γιώργου Αρμένη, σκηνικά-κοστούμια Γιάννη Μετζικώφ, με τη Φωτεινή Μπαξεβάνη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον Κώστα Σαντά στο ρόλο του Παναγιωτάκη και 22μελή θίασο.

Ο Βούθουλας και

το Κολωνάκι. Ο νεοπλουτισμός και η απότομη προσγείωση της «νεόπτωχης» ελληνικής πραγματικότητας. Η «ντεκαντάνς» και οι αυταπάτες των μεγαλείων και της καλοπέρασης. Αλλά και τα κακέκτυπα των «σουσούδων» που συναντάμε γύρω μας. Όλα αυτά, μέσα από την πένα του Δημήτρη Ψαθά, σε μια εξαιρετικά εύστοχη κωμωδία που μοιάζει επίκαιρη όσο ποτέ.

Στις 20 Μαϊου ολοκληρώνεται και η έκθεση φωτογραφίας με ανέκδοτο υλικό από την ιστορία της Σουσούς, τη ζωή και το έργο του συγγραφέα της, που παρουσιάζεται στο Φουαγιέ του «ΘΕΑΤΡΟΝ», με αφορμή τη συμπλήρωση 33 χρόνων από το θάνατο του Δημήτρη Ψαθά. Όλες οι φωτογραφίες προέρχονται από το αρχείο της οικογένειας του Δημήτρη Ψαθά.

«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Πειραιώς 254, Ταύρος, Αίθουσα Αντιγόνη

Τηλ. 212 254 0300

www.theatron254.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα