Ένας υπέροχος «άθλιος»

12:37 9/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο Αυστραλός ηθοποιός σε συνέντευξη που δημοσιεύει σήμερα η «Ελευθεροτυπία» μίλα για την εμπειρία να συμμετέχει σε ένα μιούζικαλ.

«Ναι, δεν ήταν κάτι που γνώριζα. Δεν είχα καν δει το μιούζικαλ. Και σίγουρα, δεν ήμουν εξοικειωμένος με αυτό το είδος τραγουδιού. Δεν αρκεί να είσαι ένας τύπος που απλώς τραγουδά», δήλωσε ο Ρ. Κρόου στην ερώτηση εάν ήταν κάτι διαφορετικό για εκείνον αυτή η ταινία, λέγοντας ωστόσο στην επόμενη απάντησή του πως τελικά είδε το μιούζικαλ στο Λονδίνο και του έκανε μεγάλη εντύπωση.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου πως αντέδρασε όταν του πρότειναν τον ρόλο του Ιαβέρη,

ο Ρ. Κρόου είπε: «Για να είμαι ειλικρινής, σκεφτόμουν πως δεν κάνει για μένα. Σκεφτόμουν ποιος θα ήταν ο πιο ευγενικός τρόπος να αρνηθώ. Αλλά μετά κάναμε μια μεγάλη βόλτα με τον Τομ Χούπερ στο Χάιντ Παρκ και αρχίσαμε να αναλύουμε το χαρακτήρα και να συζητάμε για τα όρια του θεάτρου και πόσο απαιτητικό είναι να μεταφέρεις στο σινεμά ένα έργο που αναδείχθηκε από ένα εντελώς διαφορετικό μέσο. Και συνειδητοποίησα πως είχε το όραμα για αυτό. Μου άρεσε ο τύπος. Με έριξε στα βαθιά και ενεπλάκην σε όλο αυτό σε ένα διανοητικό επίπεδο. Ξαφνικά, έγινε σημαντικό για μένα».

Ο διάσημος ηθοποιός είπε πως δούλεψε πολύ με καθηγητές τραγουδιού για να καταφέρει να αποδώσει το ρόλο ενώ είναι πολύ περήφανος που δεν χρειάστηκε να του «ντουμπλάρει» κάποιος τη φωνή.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο βραβευμένος με Οσκαρ, Τομ Χούπερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα