Θανατική ποινή τώρα για το τέρας της Ξάνθης!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

Θα μπορέσουμε σύντομα να «ανεβάσουμε» στην ηλεκτρονική μας έκδοση την ερώτηση που υπέβαλε το «Παρασκήνιο» στο Γιώργο Παπανδρέου στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο του 2010. Έχει τεράστια σημασία. Γιατί αποδεικνύει ότι γνωρίζαμε πως είχε πάρει η ελληνική κυβέρνηση στοιχεία (κατάλογο) με Έλληνες

καταθέτες εξωτερικού.

Δεν γνωρίζαμε ούτε πώς, ούτε ποιος τα είχε παραλάβει. Αλλά Έλληνας Υπουργός μας είχε «παρακαλέσει» να ρωτήσουμε τον Γιώργο Παπανδρέου. Καθίσαμε με το Νίκο Καραμανλή στη θέση μας και ο Υπουργός τήρησε το λόγο του και μας δόθηκε ο λόγος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τότε ότι είχε πάρει καταλόγους με καταθέτες. Η ερώτησή μας προβλήθηκε το ίδιο βράδυ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ, του ΑΛΦΑ, του ΜΕΓΚΑ κλπ. Γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου υποσχόταν αποκαλύψεις καταθετών και αμείλικτο κυνήγι.

Τη συνέχεια θα τη ζήσουμε στη Βουλή, όπου θα καταθέσουμε φυσικά (αν μας καλέσουν…) γιατί έχει τεράστια σημασία καθώς αποδεικνύεται μεθόδευση για συγκάλυψη και μέρους της τότε κυβέρνησης Παπανδρέου. Άλλωστε για συγκάλυψη μας είχε μιλήσει ευθέως ο (τότε) Υπουργός και μας παρότρυνε να κάνουμε την ερώτηση.

Τώρα αποδεικνύεται ότι ήξερε τι μας έλεγε ο Υπουργός. Φωτογράφιζε τον κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος τότε ήταν ο τσάρος της απόλυτης εμπιστοσύνης του Γιώργου Παπανδρέου.

Έρχονται εδώλια λοιπόν και αισθανόμαστε δικαιωμένοι… Πάντως δεν ξεκινήσαμε γι’ αυτό το κείμενό μας αυτό. Ξεκινήσαμε για να καταχωρίσουμε δυο προτάσεις:

1η :θανατική ποινή στον Παπάζογλου, το τέρας της Ξάνθης. Η πινακίδα υπήρχε στο μανάβικό του και όταν αθωώθηκε για βιασμό αλλά κανείς δεν την πήγε στο δικαστήριο.

2.στους κλέφτες δισεκατομμυρίων προτείνουμε όχι θανατική ποινή ,όχι ισόβια. Αλλά 10 χρόνια κάθειρξη για κάθε μισό εκατομμύριο. Άρα 20 χρόνια για ένα εκατομμύριο και 100 χρόνια για πέντε εκατομμύρια. Και να ισχύουν όπως στις ΗΠΑ. Για να βγει ο καταδικασμένος να έχει εκτίσει μέρα-μέρα τα τέσσερα πέμπτα της ποινής. Δηλαδή τα 75 χρόνια αν έχει καταδικαστεί σε 100 χρόνια και ούτω καθεξής. Συμφωνείτε η έχετε άλλη πρόταση;

Keywords
Τυχαία Θέματα