Η Αλέκα Κανελλίδου επιστρέφει σε... μιούζικαλ!

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Η Αλέκα Κανελλίδου έχει διαλέξει εδώ και χρόνια έναν πιο μοναχικό δρόμο. Σπάνια έχουμε πια την ευκαιρία να τη δούμε σε κάποιο live. Φέτος τον χειμώνα όμως κάνει την ανατροπή και πρωταγωνιστεί σε μιούζικαλ μαζί με τον Νίκο Βουρλιώτη και τη Demy!
Ο λόγος για το περίφημο “Fame”, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου, από τις 12 Δεκεμβρίου στο “Θέατρον” του “Ελληνικού Κόσμου”. Προφανώς (αν
και ακόμα δεν έχουμε κάποια σχετική ενημέρωση) η Κανελλίδου θα υποδυθεί τη διευθύντρια της Σχολής Τεχνών της Νέας Υόρκης, όπου και διαδραματίζεται το “Fame”. Το υπόλοιπο καστ, εκτός από τον Βουρλιώτη και τη Demy, συμπληρώνουν οι Νάντια Μπουλέ, Άντα Λιβιτσάνου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Ησαΐας Ματιάμπα, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Σοφία Κουρτίδου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Βασίλης Αξιώτης, Kanye Idra, Μαρία Ντίνα, Ιάσων Γκουάστορ και Νάντια Μπαϊμπά μαζί με οκτώ χορευτές και οκταμελή ζωντανή ορχήστρα.

Την απόδοση του κειμένου συνυπογράφει η Μαρσέλλου με τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο κι εμείς δεν έχουμε να περιμένουμε μέχρι τον Δεκέμβρη για να δούμε τι μας περιμένει στη σκηνή του Ελληνικού Κόσμου και να τραγουδήσουμε κι εμείς δυνατά... Fame! I ’m gonna live forever...

Στο West End πάντως που το είχαμε δει μας είχε παρασύρει με την εκρηκτική, feelgood ατμόσφαιρά του!

Επειδή τα "ανεβάσματα" του Fame είναι πάρα πολλά ανά την υφήλιο νομίζουμε ότι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά (αν και όχι σε καλή ποιότητα εικόνας) video που βρήκαμε στο youtube είναι από το North American Tour του 1999.
Keywords
Τυχαία Θέματα