Ανθρωποκυνηγητό από την Πάτρα μέχρι και τη Λαμία

Αμέτρητα μπλόκα κοντά στη Λαμία και ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία για την σύλληψη των δυο ύποπτων ληστών – βιαστών που σκόρπισαν τον τρόμο στην Αχαΐα τις τελευταίες ημέρες ενώ πιθανότατα εμπλέκονται και στην δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Τ., υπαλλήλου πρατηρίου βενζίνης στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού, χθες στις 7.30 το βράδυ.

Η Αστυνομία αναζητά ένα ασημί τζιπ

μάρκας Μιτσουμπίσι και καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι οι δυο επικίνδυνοι κακοποιοί βρίσκονται ήδη σε κλοιό.

Οι αστυνομικοί της Αχαϊας που συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό των δυο επικίνδυνων κακοποιών, χωρίς να επιβεβαιώνουν επισήμως και κατηγορηματικά το γεγονός, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο οι δολοφόνοι του 45χρονου υπαλλήλου πρατηρίου βενζίνης στον Δομοκό να είναι τα ίδια πρόσωπα που επιτέθηκαν στο ζευγάρι στα Σελλά και βίασαν την 50χρονη γυναίκα. Λίγο νωρίτερα είχαν επιτεθεί σε οικογένεια, μέσα στο σπίτι της, στον Άλισσό.

Επίσης, η αστυνομία εκτιμά ότι είχαν «χτυπήσει» σε Τσουκαλαίικα και Κουρλαμπά.

Οι περιγραφές των θυμάτων έχουν οδηγήσει τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ σε καλό δρόμο. Το δίδυμο φαίνεται να αποτελούν ένας κοντός και εύσωμος και ένας ψηλός και ξανθός

Οι δύο κακοποιοί εμπλέκονται σε πάνω από 15 περιπτώσεις ληστειών και βιασμών, σε Αχαϊα, Κορινθία και Φθιώτιδα, ενώ δεν αποκλείεται να είναι οι δράστες της δολοφονίας του βενζινοπώλη στη Δομοκό χθες το βράδυ.

πηγή:thebest.gr , lamiastar.gr

φωτο:lamiastar.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα