Εναλλάξ το πρόγραμμα των MEGA, ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ να μεταδίδει η ΕΡΤ προτείνει ο Στέφανος Μάνος

Μια διαφορετική πρόταση για το πρόγραμμα που θα εκπέμπει η ΕΡΤ έως τη σύσταση του νέου φορέα διατυπώνει ο Στέφανος Μάνος μέσω ανάρτησης στη σελίδα του στο facebook.

Διαβάστε τι έγραψε:

Να φροντίσουν ώστε να συνεχιστεί η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και η λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων από δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό

φορέα ως τη σύσταση νέου δημόσιο φορέα διατάσσει ο Πρόεδρος του ΣτΕ.

Πριν πνιγεί σε μια κουταλιά νερού, προτείνω στην κυβέρνηση να μεταδίδει από δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα εναλλάξ το πρόγραμμα του MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ. Αντιστοίχως για τον δημόσιο διαδικτυακό ιστότοπο.

Για όσους βιαστούν να παραξενευτούν υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με το άρθρο 15 του Συντάγματος, «η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο του Κράτους. O άμεσος έλεγχος του Κράτους, έχει ως σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και προϊόντων του λόγου και της τέχνης, την εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της Χώρας, καθώς και το σεβασμό της αξίας του ανθρώπου και την προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητας.»

Συνεπώς και σύμφωνα με το Σύνταγμα τα προγράμματα των πιο πάνω σταθμών είναι απολύτως κατάλληλα να αναμεταδίδονται από δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα