Άλκηστις Ζιρώ: «Ήμουν όμορφη για να παίξω τη χαζούλα και έχασα ρόλο» (video)

Η ηθοποιός Άλκηστις Ζιρώ,  υποδύεται την “Ειρήνη” στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Μετά τη Φωτιά» και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας. Η ηθοποιός παίζει και στη θεατρική παράσταση «Αυτές που δεν προλάβατε», μια φεμινιστική κωμωδία η οποία ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Χώρα.

«Είμαι αυθόρμητη, δεν λογοκρίνομαι. Μπορεί να μου έχει στοιχίσει. Δεν με έχει παρεξηγήσει ο κόσμος, γιατί έχω χιούμορ και δεν είμαι αγενής»,

είπε και για το διαζύγιο των γονιών της σχολίασε:

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν Α΄Λυκείου. Είχα αρχίσει να έχω συναισθήματα, είχα αγόρι, και με έκανε να καταλάβω ότι όταν ένα ζευγάρι δεν είναι καλά καλύτερα να χωρίσει.Με έχουν χωρίσει. Έκλαψα, σηκώθηκα, συνέχισα. Είμαι συμφιλιωμένη με την απόρριψη».

Στη συνέχεια μίλησε για τα στερεότυπα στον χώρο του θεάτρου: «Έχω χάσει ρόλο επειδή ήμουν πολύ όμορφη για να παίξω τη ‘χαζούλα’ και με είχε στενοχωρήσει», είπε.

Στο τέλος εξήγησε για την ψυχοθεραπεία και πόσο τη βοήθησε σε δύσκολες καταστάσεις: «Βοήθησε πάρα πολύ. Είχα αρχίσει ήδη στα 7 χρόνια να διαχειρίζομαι τις κρίσεις πανικού, αλλά σίγουρα η ψυχοθεραπεία μου έδωσε πολλά όπλα για τη φαρέτρα μου. Τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία, καλό είναι να πω να μην περιμένουμε 7 χρόνια για να ζητήσουμε βοήθεια. Ο λόγος που δεν πήγαινα ήταν γιατί ήξερα βαθιά μέσα μου τι είναι αυτό που το δημιουργεί όλο αυτό κι επειδή δεν ήθελα να το αλλάξω, δεν πήγαινα. Εκεί έρχεσαι αντιμέτωπος και αν το δεις, πρέπει να το αντιμετωπίσεις κιόλας».

Keywords
Τυχαία Θέματα