ΕΡΤ: Ακύρωσε τις δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις της Μαρίνα Σάττι σε εκπομπές του καναλιού (video)

Η Μαρίνα Σάττι στην εμφάνισή της στη Eurovision, με το «Ζάρι», κατάφερε να κερδίσει την 11 θέση και εκτός αυτού να εκτοξεύσει την τηλεθέαση της ΕΡΤ, σπάζοντας ρεκόρ δεκαετίας για τη δημόσια τηλεόραση.

Παρ’ όλα αυτά φαίνεται ότι από την διοίκηση Ζούλα υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τη δημοφιλή τραγουδίστρια πιθανώς λόγω της αντίδρασής της την ώρα που έδινε συνέντευξη η εκπρόσωπος του Ισραήλ.

Το βίντεο από την συγκεκριμένη

στιγμή δείχνει την Ελληνίδα τραγουδίστρια να χασμουριέται, να κλείνει τα μάτια της και να κάνει πως κοιμάται, ακουμπώντας το κεφάλι της στο τραπέζι όσο η Ισραηλινή τραγουδίστρια απαντούσε στις ερωτήσεις.

Οι περισσότεροι ερμήνευσαν της στάσης της ως ένα μήνυμα δυσαρέσκειας κατά του Ισραήλ για τον πόλεμο στην Παλαιστίνη, ενώ υπήρχαν και αντιδράσεις που θεωρούσαν «απρεπή» τη στάση της.

Σάττι: Χασμουριόταν και έκανε ότι κοιμάται στη συνέντευξη του Ισραήλ και το Twiiter την αποθέωσε – «Respect μωρή τρέλα» (video)

Η δυσαρέσκεια της ΕΡΤ επιβεβαιώνεται, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και από το γεγονός ότι η δημόσια τηλεόραση ακύρωσε, προς το παρόν τουλάχιστον, τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της Μαρίνας Σάττι σε εκπομπές της.

Όπως ανέφερε στη «Super Κατερίνα» η προγραμματισμένη εμφάνιση της τραγουδίστριας στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά ακυρώθηκε, με πρωτοβουλία της ΕΡΤ, ενώ το ίδιο συνέβη και με την εμφάνιση που θα έκανε η τραγουδίστρια στο δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει ο Γιώργος Κουβαράς.

Κατά τις ίδιες πηγές, πιθανολογείται ότι η δημόσια τηλεόραση θέλει να πέσουν οι τόνοι για να καλέσει τη Μαρίνα Σάττι, η οποία σε δηλώσεις της είπε ότι ήταν χαζομάρα αυτό που συνέβη καθώς και ότι δεν ήθελε να προσβάλλει τη συμμετοχή του Ισραήλ.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης στη Ρένα Κουβελιώτη – Το ρεπορτάζ που ενόχλησε

Χαμός on air ανάμεσα σε Γλαβίνα και Βούλτεψη: «Μην μου ξαναφέρεις πιτσιρικάδες στην εκπομπή» (video)

Σταμάτης Κραουνάκης: Αποκάλυψε τα πρόσωπα που θα ψηφίσει στις Ευρωεκλογές

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβόλησαν τέσσερις φορές τον πρωθυπουργό της χώρας, Ρόμπερτ Φίτσο (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα