Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Μακάβρια ευρήματα που εντοπίστηκαν σε υγρότοπους του Μάντσεστερ στις αρχές Απριλίου έχουν προκαλέσει πανικό στις τοπικές αρχές, με την υπόθεση να εξελίσσεται σε θρίλερ.

Υπενθυμίζεται πως βρέθηκαν ανθρώπινα υπολείμματα σε διαφανές πλαστικό στους υγροτόπους Kersal Dale στις 4 Απριλίου. Η αστυνομία πιστεύει ότι ο κορμός ανήκει σε έναν άνδρα περίπου 60 ετών.

Στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε όταν ανακαλύφθηκε ο κορμός του άνδρα στο Σάλφορντ, βρέθηκαν τώρα περισσότερα ανθρώπινα λείψανα σε δύο ακόμη τοποθεσίες, λένε τώρα οι Αρχές.

Σε συνέντευξη Τύπου, οι αστυνομικοί

αποκάλυψαν ότι το θύμα πιστεύεται ότι γνώριζε δύο άνδρες που βρίσκονται επί του παρόντος υπό κράτηση. Πιστεύεται ότι ζούσαν μαζί. Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ.

«Είμαστε πολύ σίγουροι ότι είναι το ίδιο θύμα»

Τα ανθρώπινα λείψανα που ανακαλύφθηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες βρέθηκαν στο Salford’s Blackleach Reservoir και στο Linnyshaw Colliery Wood φέρεται να ανήκουν στον ίδιο άντρα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα (29/04) τα υπόλοιπα λείψανα στη δεξαμενή ενώ ερεύνησαν την περιοχή.

«Είμαστε πολύ σίγουροι ότι είναι το ίδιο θύμα», πρόσθεσε ο Det Supt Hughes. Η αστυνομία ερευνά μια αποθήκη στην περιοχή όπου «αποθηκεύονταν αντικείμενα μετά από αυτό το περιστατικό χωρίς να το γνωρίζουν οι ενοίκοι αυτής της αποθήκης», είπε ο Ντετ Σαπ Χιουζ.

Ψάχνουν επίσης ένα σπίτι στο Γουίντον όπου το θύμα «πιστεύεται ότι ζούσε με τους δύο άνδρες υπό κράτηση». «Βρήκαμε στοιχεία ότι το θύμα είναι πιθανό να πέθανε εκεί – πιθανότατα στο τέλος Μαρτίου», δήλωσε ο Det Supt Hughes.

Τα πρώτα υπολείμματα -αποτελούμενα από το κάτω μέρος της πλάτης, τους γλουτούς και τους μηρούς- βρέθηκαν σε διαφανές πλαστικό από έναν περαστικό στο Kersal Dale Wetlands στο Σάλφορντ του Ευρύτερου Μάντσεστερ, στις 4 Απριλίου.

Δύο άνδρες, ηλικίας 42 και 68 ετών, από το Σάλφορντ, οι οποίοι πιστεύεται ότι είναι γνωστοί μεταξύ τους, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για φόνο στις 25 Απριλίου, αφότου οι αστυνομικοί διέρρευσαν εκατοντάδες ώρες πλάνα CCTV.

Ο 42χρονος συνελήφθη αφού αστυνομικοί εισέβαλαν σε λεωφορείο στο οποίο επέβαινε στην Eccles Old Road. Ο άλλος άνδρας συνελήφθη αργότερα στο Worsley Road.

Ένας 20χρονος που είχε συλληφθεί στο παρελθόν ως ύποπτος για φόνο αφέθηκε ελεύθερος αργότερα με εγγύηση εν αναμονή περαιτέρω ανακρίσεων. «Είναι πολύ νωρίς για να αποκλείσουμε άλλους υπόπτους, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι αυτή τη στιγμή έχουμε τους σωστούς δύο υπόπτους υπό κράτηση», δήλωσε ο Det Supt Hughes.

Περισσότεροι από 100 αστυνομικοί έχουν «χτενίσει» την περιοχή μέσα σε 12 ημέρες αναζητώντας αποδεικτικά στοιχεία, συνεργαζόμενοι με μια υποβρύχια ομάδα έρευνας και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Οι αρχές εξακολουθούν να απευθύνονται στον κόσμο για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την υπόθεση και αναζητούν μάρτυρες.

Ειδήσεις σήμερα:

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη και έκανε ότι θα με χτυπήσει» (video)

Λάκης Λαζόπουλος: Στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο

Έγια μόλα, έγια λέσα, άι παράτα μας ρε Φλέσσα

Δημητρακόπουλος για Καλλιάνο: «Ο γιατρός έχει δεχθεί απειλές από τον βουλευτή ότι θα τελειώσει την καριέρα του» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα