Γιάννα Τερζή: Απαντά μέσω ανάρτησης σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στην Eurovision – «Ναι, τώρα μπόρεσα…» (video)

Τους πάντες είχε συγκλονίσει πριν από μερικές ημέρες η Γιάννα Τερζή όταν και μέσω της εκπομπής «Στούντιο 4» αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα εκφοβισμού και χειραγώγησης από άτομο της αποστολής της Eurovision, πριν από 6 χρόνια.

Η ίδια μάλιστα, μέσω ανάρτησης της, επανάφερε το συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας ότι όλον αυτόν τον καιρό το ζήτημα τη βάραινε και ότι τώρα μπόρεσε να μιλήσει για αυτό μετά από τόσα χρόνια.

Πιο

συγκεκριμένα η ίδια έγραψε: «Η κακοποίηση έχει καλύτερους φίλους τον εκφοβισμό και τη χειραγώγηση. Και σε μένα έπιασε.
Επιτέλους όμως, βγήκαν οι λέξεις που με βάρυναν 6 χρόνια απ’το στόμα μου.
Ναι.. τώρα. Τώρα μπόρεσα.».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi)

Γιάννα Τερζή: «Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση – Εκείνο το βράδυ μέσα μου πέθαινα»

Για την εμπειρία της από τη Eurovision, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2018 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, με το τραγούδι “Όνειρό μου”, αλλά και για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της μίλησε, μεταξύ άλλων, η Γιάννα Τερζή.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (30/04) και είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Αρχικά όπως αποκάλυψε, ήταν το όνειρό της να πάει στη Eurovision, καθώς ήταν μεγάλη φαν από μικρή. Και παρόλο όταν έφυγε από την Ελλάδα όλα πήγαιναν καλά, μετά ένας άνθρωπος από την ομάδα της, της άσκησε σοβαρό bullying.

«Το τραγούδι πήγαινε σφαίρα. Δεν είχε γκρίνια. Είχε κακοποίηση από υπεύθυνο άτομο μέσα στην ομάδα μου, όπου για δικούς του λόγους και προσωπικές του βεντέτες έβαλε τα πιο δυνατά του μέσα, λυτούς και δεμένους, για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα και η αποστολή και εγώ. Προσωπικό δεν μπορούσε να είναι. Γιατί είχα μόλις γυρίσει από την Αμερική, δεν είχα σχέση με τον χώρο. Με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο» περιέγραψε η Γιάννα Τερζή.

Όπως εξήγησε: «Όταν ξεκίνησε να έχει επιτυχία το κομμάτι και πήγαινε πολύ καλά, το συγκεκριμένο άτομο ξεκίνησε εκφοβιστικά τηλέφωνα για να καμφθεί το ηθικό μου. Δημιούργησε κλίμα αδυναμίας και αποτυχίας μέσα στην ομάδα. Τα είχα καθημερινά. Μετανιώνω που δεν βγήκα όταν έπρεπε να μιλήσω για την κακοποίηση και το bullying από το συγκεκριμένο άτομο. Έφαγα τόσο μεγάλο ζόρι που κόστισε και στην ψυχική και στη σωματική μου υγεία. Πρώτη φορά το λέω».

«Τόσα χρόνια έλεγα διάφορα γύρω γύρω, ότι έτυχε το ένα, έτυχε το άλλο. Όχι, τίποτα δεν έτυχε. Ήταν όλα από το χέρι εκείνου του κακοποιητικού ανθρώπου. Στη σκηνή εκείνο το βράδυ ήμουν παγωμένη. Μέσα μου πέθαινα. Δεν μίλησα γιατί με φόβισε. Ήμουν πολύ φοβισμένη. Δεν ζήτησα βοήθεια. Δεν ήταν ότι χειραγωγούσε μόνο εμένα. Όλους» σημείωσε η Γιάννα Τερζή.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Χαμός στη Λάρισα: 25χρονος περιφερόταν ολόγυμνος στο κέντρο (video)

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Πέθανε η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτζιου

Keywords
Τυχαία Θέματα