Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Σοκάρει η κυνικότητα του γυναικοκτόνου-«Την κάρφωνα παντού» (video)

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που δείχνουν την κυνικότητα και την ψυχραιμία του 50χρονου δράστη της δολοφονίας της πρώην συζύγου του στο Μενίδι, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε καταγγελθεί τρεις φορές στις δικαστικές Αρχές, κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Με το θράσος, λοιπόν, εμφανίστηκε μπροστά στο θύμα του χωρίς πριν να έχει κρυφτεί και να παραμονεύει κάπου και μάλιστα, προηγήθηκε της δολοφονίας και ένας διάλογος:

«Το μαχαίρι το είχε κρύψει στη ζακέτα μου. Μόλις την είδα της λέω “τι έγινε; Πας καλά; Πάμε επάνω στο σπίτι” και μου απαντά “δεν έχουμε καμία δουλειά

να πάμε στο σπίτι” τότε έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι που την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού. Ούτε τι έγινε με το μαχαίρι θυμάμαι νομίζω το άφησα εκεί πάνω της» είπε στην κατάθεσή του, σύμφωνα με το Open.

Παράλληλα ο 50χρονος αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι το πρώτο πράγμα που έκανε, μετά το στυγερό έγκλημα ήταν να πετάξει το κινητό του για να μην τον εντοπίσουν.

Συγκλονίζει κατάθεση του θύματος για το τελευταίο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας

Την ίδια ώρα εφιαλτική είναι η κατάθεση του 40χρονου θύματος της γυναικοκτονίας, η οποία τον είχε καταγγείλει και στο παρελθόν για βίαια συμπεριφορά. Στις 7 Μαΐου η γυναίκα είχε καταγγείλει τον 50χρονο, ο οποίος είχε εντοπίσει το νέο της σπίτι και είχε προκαλέσει ακόμα ένα επεισόδιο, με τις αρχές να τον συλλαμβάνουν.

Το θύμα είχε πει, σύμφωνα με την ΕΡΤ στους αστυνομικούς τα εξής: «Εχθές 6 Μαΐου 2024 και περί ώρα 11:10 ήταν πάλι έξω από το σπίτι μου και απλά καθόταν στο αμάξι του, τον πλησίασα να τον ρωτήσω γιατί είναι εδώ και άρχισε να με εξυβρίζει. (…) Επίσης ήταν εμφανώς μεθυσμένος και είχε πολλά κουτάκια μπύρας μέσα στο αμάξι που καθόταν. Εκεί εγώ πήρα να καλέσω την αστυνομία και με έπιασε από το λαιμό με δύναμη και μου γύρισε το δάχτυλο. Τότε η κόρη μου που ήταν παραδίπλα, πήρε τηλέφωνο το “100”».

Υπενθυμίζεται ότι η 40χρονη γυναίκα είχε προχωρήσει στο παρελθόν, σε τρεις καταγγελίες κατά του 50χρονου, για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα ο ίδιος είχε συλληφθεί και επρόκειτο να δικαστεί, όμως η Δικαιοσύνη ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 17 Μαΐου, δηλαδή για σήμερα, και άφησε τον δράστη ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, ανάμεσα στους οποίους να μην πλησιάζει την πρώην σύζυγό του. Όπως ήταν αναμενόμενο ο γυναικοκτόνος παραβίασε όλους τους περιορισμούς που του επιβλήθηκαν, έστησε καρτέρι και κατακρεούργησε στη μέση του δρόμου την 40χρονη.

Η ζωή της 40χρονης ήταν ένα μαρτύριο, τουλάχιστον από το 2013, οπότε και προχώρησε στην πρώτη από τις τρεις μηνύσεις που υπέβαλε εις βάρος του, με τη νύφη του θύματος να λέει, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση ότι όταν ήταν έγκυος «όταν ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί με την κόρη της, της είχε βάλει το κεφάλι σε έναν κουβά με χλωρίνη».

Σημειώνεται ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για τον νόμο περί όπλων και αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα