Η Ντόρα έκανε γενέθλια με τον Μαρινάκη και ο Μητσοτάκης… ποδηλατάδα στην Τήνο

Εν τη απουσία του αδερφού της γιόρτασε τα 70ά γενέθλιά της η Ντόρα Μπακογιάννη στο Ακρωτήρι Χανίων -στο σπίτι που έχτισε δίπλα από το πατρικό της μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη- με εκλεκτή ρακί και δώρο για τους καλεσμένους ένα βραχιόλι που έγραφε: «Ντόρα 70».

Εκτός από την ηχηρή απουσία του πρωθυπουργικού ζεύγους, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες του documentonews.gr ήταν καλεσμένο στο πάρτι γενεθλίων και επέλεξε να

παραμείνει στην Τήνο, τις εντυπώσεις κλέβουν τα ονόματα όσων έδωσαν το «παρών». Κυρίως, όμως, αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού μπορεί να βρίσκεται σε ανοιχτή σύγκρουση με το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να επηρεάσει τους (ισχυρούς) δεσμούς που διατηρεί με την κουμπάρα του και αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μόλις χθες, μετά τον θρίαμβο της πρόκρισης της πειραιώτικης ΠΑΕ στον τελικό του Europa Conference League, ο Β. Μαρινάκης έστρεψε τα βέλη του κατά της κυβέρνησης, θέλοντας να καταδείξει πως οι ευρωπαϊκές επιτυχίες του Ολυμπιακού έρχονται σε μια συγκυρία που οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν αντιξοότητες και εμπόδια από το εχθρικό σύστημα εξουσίας του Μεγάρου Μαξίμου.

Με δεδομένο ότι η σχέση Ντόρας Μπακογιάννη και Μαρέβας Γκραμπόφσκι δεν ήταν ποτέ εγκάρδια και αγαστή για μία σειρά από λόγους, δεν θα προκαλούσε αίσθηση η απουσία του πρωθυπουργικού ζεύγους από τη γιορτή, στην οποία επικράτησε συγκινητικό κλίμα.

Ωστόσο, αυτό που αποτυπώνει -όπως πολλοί σχολιάζουν επικριτικά- στοιχεία του χαρακτήρα του πρωθυπουργού είναι πως θέλησε να αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία από ποδηλατάδα με τη σύζυγό του στην Τήνο μία μέρα πριν απουσιάσει από τα γενέθλια της αδερφής του.

Λοιποί καλεσμένοι

Πέραν του συζύγου της κ. Μπακογιάννη, Ισίδωρου Κούβελου, των παιδιών της, όλων των εγγονιών της και των αδερφών της, Κατερίνας και Αλεξάνδρας, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επιχειρηματίες, τοπικοί άρχοντες και «γαλάζιοι» βουλευτές. Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν οι:

Χρήστος Κοπελούζος, Εμμανουέλα Βασιλάκη, οι Χανιώτες επιχειρηματίες Παύλος Χανιωτάκης, Γιάννης Γελασάκης, Μανώλης Σβουράκης, Κυριάκος Παπαδάκης και Μανώλης Παπαδάκης, ο Αντώνης Καράτζης από το Ηράκλειο, ο Χανιώτης εκδότης Γιάννης Κουρτάκης, ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο πρώην υπουργός Βασίλης Κοντογιαννόπουλος, η πρώην υπουργός Κέλλυ Μπουρδάρα, ο βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου, ο βουλευτής Ν.Τ Αθηνών Διονύσης Χατζηδάκης, ο Στέλιος Νικηφοράκης καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής και ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Αναμφίβολα, η στιγμή που θα μείνει στη μνήμη των παρευρισκόμενων ήταν όταν η εορτάζουσα έσβησε τα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων, ευχαριστώντας όσους την τίμησαν με την παρουσία τους, δίνοντας έμφαση στην οικογένειά της και τις δύο αδερφές της.

Ειδήσεις σήμερα:

Αναδρομικά και αύξηση για χιλιάδες συνταξιούχους – Oι ημερομηνίες πληρωμής

Eurovision 2024: Η ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου στη Μαρίνα Σάττι και το «ευχαριστώ» της (video)

Πορτοσάλτε: Σάλος με τη δήλωση για τα νεκρά παιδιά στα Τέμπη – «Ο Κασσελάκης δεν μας είπε τι φύλο είναι» (video)

Βραυρώνα: Βρέθηκε το νεκρό βρέφος σε χωματερή – Είχε χτυπήματα στο κεφάλι

Keywords
Τυχαία Θέματα