Μετά την Κουτσουπιά και ο Κατσαφάδος με κραυγές για «εθνική προδοσία» – Ο έντονος διάλογος με Αυγέρη (video)

Συνεχίζεται η τεράστια κόντρα στην πολιτική σκηνή σχετικά με τη στάση της Βόρειας Μακεδονίας στη συμφωνία των Πρεσπών, με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να φαίνεται πως έχουν κατά νου να δημιουργήσουν το δικό τους αφήγημα, το οποίο απέχει πολύ απ’ την πραγματικότητα, με τον βουλευτή Κώστα Κατσαφάδο να κινείται σε αυτό το μήκος κύματος.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος, μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις της Μαρίας-Ωραιοζήλης Κουτσουπιά περί εθνικής προδοσίας, υπονόησε στον αέρα του Open ότι ο ΣΥΡΙΖΑ

δεν φοράει την εθνική φανέλα και ότι στα θέματα εξωτερικής πολιτικής πρέπει να μην εμπλέκονται αυτά της εσωτερικής, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη όσων θυμούνται τη στάση της Νέας Δημοκρατίας όταν υπογράφτηκε η συμφωνία των Πρεσπών.

Βέβαια δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μίλησε και για «συμφωνία κάτω απ’ το τραπέζι» του ΣΥΡΙΖΑ εκείνη την περίοδο, χωρίς φυσικά να μπορεί να αιτιολογήσει τι εννοεί, ενισχύοντας το αφήγημα της «εθνικής προδοσίας», που τόσο καλά κελαηδάει η ΝΔ.

Όλα τα παραπάνω εκνεύρισαν τη Δώρα Αυγένη, η οποία τόνισε ότι όσα λέει ο Κώστας Κατσαφάδος είναι χειρότερα από όσα είπε η Μαρία Κουτσουπιά, ζητώντας του να ανακαλέσει θυμίζοντας στους πάντες την αισχρή αντιπολίτευση της ΝΔ την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, με τον ίδιο να δείχνει αμετανόητος και να συνεχίζει το αφήγημα του.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκπληξη σε νέα δημοσκόπηση: Το ερώτημα που ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει πρώτος και η ΝΔ… τρίτη (video)

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι σε Άδωνι: «Σιγοτραγουδάω το τραγούδι του Ισραήλ, αριστούργημα»

Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Σοκ στη Λαμία: Μαζική δηλητηρίαση μαθητών από σχολικά γεύματα – Ξεσπούν οι γονείς τους

Keywords
Τυχαία Θέματα