Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Τη Δευτέρα οι απαντήσεις από τη νεκροψία

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένουν οι αστυνομικοί προκειμένου να λύσουν το μυστήριο γύρω από το νεκρό βρέφος στην Βραυρώνα. Ο σύντροφος της μητέρας, έπειτα από την μεγάλη κινητοποίηση των αρχών, και αφού βρέθηκε στα σκουπίδια η σορός του μωρού, παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι εκείνος το πέταξε σε κάδο έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο ζει και εργάζεται το ζευγάρι.

Η κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου «πρόδωσε» τον πατέρα

Αρχικά ο 30χρονος από το Νεπάλ

αρνήθηκε τα πάντα στους αστυνομικούς αναφέροντας ότι δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το συμβάν και για το γεγονός ότι απέβαλε ή γέννησε η σύντροφός του. Στη συνέχεια, όταν κατάλαβε ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βίντεο αλλά και στοιχεία από το δωμάτιο «έσπασε» και κατέθεσε ότι η γυναίκα του γέννησε νεκρό το βρέφος και ότι εκείνος το πέταξε στα σκουπίδια γιατί τρομοκρατήθηκε ευρισκόμενος σε μία ξένη χώρα που δεν γνωρίζει τις νομικές συνέπειες μίας γέννας εκτός νοσοκομείου.

Βραυρώνα: Ο πατέρας ομολόγησε ότι πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια – Υποστηρίζει ότι γεννήθηκε νεκρό

Τα ερωτήματα που δεν έχουν ακόμα απαντηθεί είναι τι προκάλεσε τον πρόωρο τοκετό ή την αποβολή, γιατί δεν μετέβησαν έγκαιρα στο νοσοκομείο, γιατί δεν ενημέρωσαν τις Αρχές και γιατί ο 30χρονος πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το έμβρυο ήταν τεσσάρων με πέντε μηνών.

Φέρει τραύμα στο κεφάλι

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, του Ieidiseis, το μωρό στη Βραυρώνα ήταν μέσα σε μία σακούλα και έφερε τραύμα στο κεφάλι.

Το κρίσιμο ερώτημα είναι εάν το τραύμα προήλθε από ανθρώπινο χέρι ή εάν επήλθε μετά την εναπόθεση του βρέφους στα σκουπίδια και τη μεταφορά του με απορριμματοφόρο στη χωματερή.

Για τη ειδεχθές έγκλημα έχει συλληφθεί ο 24χρονος άνδρας, με καταγωγή από ο Νεπάλ όπως και η 30χρονη μητέρα. Η 30χρονη μητέρα με καταγωγή από το Νεπάλ νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας παραμένει στα κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ. μέχρι νεοτέρας.

Eιδήσεις σήμερα:Eurοvision 2024: Απειλεί και η Ισπανία με αποχώρησηEurovision 2024: Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι για την στάση της στην συνέντευξη τύπου Αναδρομικά και αύξηση για χιλιάδες συνταξιούχους – Oι ημερομηνίες πληρωμής
Keywords
Τυχαία Θέματα