«Ράγισαν καρδιές» στο αντίο του Κλοπ

Εντυπωσιακές σκηνές διαδραματίζονται στο Λίβερπουλ στο «αντίο» του Γιούργκεν Κλοπ στην τοπική ομαδα μετά από 9 χρόνια.

Μπορεί η Λίβερπουλ να μην διεκδικεί πλέον πρωτάθλημα, ωστόσο στο «Άνφιλντ» γίνεται χαμός. Μοιάζει κάτι με φιέστα τίτλου.

Η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γουλβς έχει ιστορικό χαρακτήρα για τους «κόκκινους», αφού θα είναι η τελευταία για τον Γερμανό τεχνικό στον πάγκο τους.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ περίμεναν το πούλμαν της ομάδας. Ακολούθησε αποθέωση, ενδεικτική του δεσίματος

μεταξύ των δύο πλευρών. Μια σχέση που ξεκίνησε το 2015, όταν ο 47χρονος -τότε- τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Με τον DJ να δίνει τον κατάλληλο τόνο γι’ αυτή την έντονα φορτισμένη συγκινησιακά ημέρα, ο Κλοπ περπάτησε για τελευταία φορά στο χορτάρι του «Άνφιλντ». Από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι και σήμερα (19/5/2024) ο γεννημένος στη Στουτγκάρδη προπονητής επανέφερε τη Λίβερπουλ εκεί που την είχαν συνηθίσει οι οπαδοί της πριν από πολλά-πολλά χρόνια.

Τα τραγούδια «Nothing compares to you» , «Don’t you forget about me», το «99 Red Balloons», το «I’m a Believer» και άλλα παρόμοιου στυλ, δε φάνηκε, πάντως, να πτοούν τον 56χρονο Γερμανό τεχνικό, ο οποίος ήταν χαμογελαστός καθώς κατέβαινε από το πούλμαν της ομάδας, ενώ δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ που τον περίμεναν.

«Ξύπνησα το πρωί κι ήταν μια συνηθισμένη ημέρα αγώνα. Κάναμε την καθιερωμένη μας συνάντηση με το υπόλοιπο τιμ και ήρθαμε εδώ. Ο κόσμος το αποκαλεί “ο τελευταίος χορός”. Ε, ας χορέψουμε λοιπόν.

Το έργο μου τις τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν καθόλου εύκολο. Πάμε να πάρουμε τη νίκη για τους 60.000 που είναι στο γήπεδο και τα εκατομμύρια των φίλων μας που θα το βλέπουν από την τηλεόραση. Το… περίεργο θα είναι σίγουρα μετά τη λήξη του αγώνα», είπε ο Κλοπ μιλώντας στο Sky Sports πριν την αναμέτρηση.

Arriving at Anfield

Keywords
Τυχαία Θέματα