Τρελαμένη ΠΑΟΚτζού ρεπόρτερ της ΕΡΤ έξω από τον Λευκό Πύργο (video)

Σε πελάγη ευτυχίας εμφανίστηκε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ,  η Θεσσαλονικιά ρεπόρτερ Λία Χριστάρα με φόντο τον Λευκό Πύργο, μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, που τον φέρνει κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

«Καλημέρα σας από Θεσσαλονίκη. Εγώ δεν θέλω μάντισσα γεγονότων των επόμενων ημερών, αλλά για κάποιον λόγο έχω έρθει εδώ. Που έχω έρθει;», ρώτησε με νόημα, με τον παρουσιαστή να απαντάει: «Τον Λευκό Πύργο βλέπω εγώ».

Τότε

η ρεπόρτερ συνέχισε: «Τι θα έρθει εδώ; Την Κυριακή, την Κυριακή!». Τότε ο παουσιαστής της είπε: «Εκεί την Κυριακή, πιθανώς θα υπάρξει μία υπερσυγκέντρωση πλήθους ομάδας της Θεσσαλονίκης».

Η Λία Χριστάρα πήγε πάλι τον λόγο. «Μπράβο! Δύσκολο βέβαια το εγχείρημα, θα παίξουμε με τον Άρη μέσα στην έδρα του που είναι πάρα πολύ καυτή, όμως θα πω ότι εκτός από την Κυριακή μακάρι να ξαναέχουμε εδώ πέρα πανηγύρια, λίγες ημέρες μετά, αυτή τη φορά από την ομάδα του Άρη αφού παίζει με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο. Και γιατί όχι για πρώτη φορά μα έρθουν και οι δύο οι κούπες εδώ… Νομίζω δεν έχει ξαναγίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα