Βασιλιάς Κάρολος: Αμφιλεγόμενο νέο πορτρέτο προς τιμήν του – Τον απεικονίζει να φορά τη στολή της Ουαλικής Φρουράς (εικόνες+video)

Τα πάνω του φαίνεται πως έχει αρχίσει να παίρνει τελευταία ο Βασιλιάς Κάρολος, καθώς παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, με την τελευταία του να είναι στην παρουσίαση ενός πορτρέτου του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βρετανός μονάρχης από τη μέρα που έγινε Βασιλιάς είδε τον πρώτο επίσημο πίνακα που τον απεικονίζει και φαίνεται πως το χάρηκε με την ψυχή του. Δημιουργός αυτού είναι ο καλλιτέχνης Jonathan Yeo που στο παρελθόν έχει κάνει παρόμοια έργα και για τους Sir David Cameron, Tony

Blair, αλλά και τη βασίλισσα Camila.

Το συγκεκριμένο πορτρέτο απεικονίζει τον βασιλιά Κάρολο να φορά τη στολή της Ουαλικής Φρουράς, με τον Yeo να λέει αστειευόμενος «Αν αυτό θεωρηθεί προδοσία, θα μπορούσα κυριολεκτικά να το πληρώσω με το κεφάλι μου, κάτι που θα ήταν ο κατάλληλος τρόπος για να πεθάνει ένας ζωγράφος πορτραίτων , να του αφαιρέσουν το κεφάλι».

Βέβαια αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν το έργο, τονίζοντας ότι έχει μεγάλη δόση από κόκκινο χρώμα, ενώ άλλοι τον παρομοίασαν με βρικόλακα λόγω αυτού. Φυσικά πολλοί στάθηκαν και στην καλή δουλειά που έκανε ο καλλιτέχνης, καθώς αξίζει να του αναγνωρίσουμε ότι οι λεπτομέρειες στο πρόσωπο του Καρόλου είναι εκπληκτικές.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση, αλλά και το ίδιο το πορτρέτο:

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτόνησε ο Ερμής Καραγιάννης – Πρώην παίκτης του GNTM (video)

Τεντόγλου: «Οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν – Μετά τον αγώνα είμαι σαν πεθαμένος» (Video)

Bloomberg: Αυτή η πλοιοκτήτρια είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ελλάδα

Χρυσόγονος: Κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ και θέλει να ηττηθεί ο Κασσελάκης… όχι ο Μητσοτάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα