Μάρδας: Συνέργειες και δουλειές στην Κίνα

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στις επισκέψεις του μαζί με τον Πρωθυπουργό στην Κίνα και για τα ανοίγματα σε επενδυτές.

Αναλυτικά έγραψε στον τοίχο του:

«Κίνα: Συνέργειες και δουλειές

Στο πλαίσιο της πρωθυπουργικής επίσκεψης επισκέφθηκαμε τον προς διαμόρφωση εκθεσιακό χώρο του Yianjiao, 35 Χιλ. τον από Πεκίνο. 10 Χιλ. στρεμμάτων έκτασης, όπου ετοιμάζεται και ελληνικό περίπτερο. Επίσης παρουσιάστηκε

το σχέδιο για το “Νησί της Τέχνης” σε δυο Κινέζους επενδυτές, που ήδη αποφάσισαν να επενδύσουν στη χώρας μας στον τουρισμό τα τρόφιμα και τον πολιτισμό.Ακόμη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπρόσωπο της μεγαλύτερης κατασκευαστικής εταιρίας της Κίνας (300 χιλ. στελέχη, 2 εκατμ. εργαζόμενοι, 8 θυγατρικές στο εξωτερικό) που συμπράττει με τους σιδηροδρόμους της χώρας. Σκοπός της συνάντησης, η σύμπραξη με Ελληνικές εταιρίες στη Μ. Ανατολή, Αφρική κ.α., θέμα που θα συζητηθεί σε επίσκεψη του Δ/ντος Συμβούλου της εταιρίας, που θα επισκεφθεί την χώρα μας τον Ιούλιο. Τέλος επισκεφθήκαμε και την “Ένωση του Κινεζικού Λαού για τη Φιλία με τις Ξένες Χώρες”, μια οργάνωση που επιδιώκει τη σύσφιξη των σχέσεων των λαών της υφηλίου».

The post Μάρδας: Συνέργειες και δουλειές στην Κίνα appeared first on Υστερόγραφα | Η ανάλυση της Είδησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα