Το ξέσπασμα του Piers Morgan για την αίτηση απέλασής του

Στην αρχή έκανε πλάκα με το θέμα. Μόλις όμως διαπίστωσε ότι το πανίσχυρο λόμπι των όπλων κατάφερε μέσα σε μερικές μόλις μέρες να συγκεντρώσει 45.000 υπογραφές στην αίτηση για την απέλασή του από τις ΗΠΑ, ο Piers Morgan ξέσπασε.

Ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος, ο οποίος διαδέχτηκε στο CNN τον θρύλο Larry King, βρέθηκε στο στόχαστρο του λόμπι των όπλων στις ΗΠΑ,

όπως έγραψαν τα “Υστερόγραφα”, μετά από την επιθετική κριτική που άσκησε, λόγω του μακελειού στο δημοτικό σχολείο της πόλης Newtown στο Κονέκτικατ, με αθώα θύματα μικρά παιδιά.

Έτσι, οι υπέρμαχοι του λόμπι κατέθεσαν διαδικτυακά αίτηση για την απέλασή του Piers Morgan στη Μεγάλη Βρετανία, προσδοκώντας να συγκεντρώσουν τις 25.000 υπογραφές που απαιτούνταν ώστε, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, ο Λευκός Οίκος να υποχρεωθεί να ασχοληθεί επισήμως με το θέμα.

Οι υπογραφές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 45.000 και ο Piers Morgan επανήλθε στο Twitter, χαρακτηρίζοντας “γελοίο” το θέμα και σπεύδοντας να ξεκαθαρίσει ότι οι απόψεις που διατύπωσε δεν είναι αντισυνταγματικές, δεν στρέφονται δηλαδή κατά της Δεύτερης Τροπολογίας, αλλά μάλλον απηχούν την κοινή λογική.

Μαζί με το δικό του tweet μάλιστα, παρουσίασε και έναν μεγάλο αριθμό άλλων, από εκείνους που έσπευσαν να του συμπαρασταθούν, στέλνοντάς του τα μηνύματά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα