Viral: Νήπιο «τρομοκρατεί» επιβάτες αεροπλάνου

Ένα βίντεο ενός μικροσκοπικού πιτσιρικά σε ένα αεροπλάνο γεμάτο επιβάτες συγκεντρώνει εκατομμύρια προβολές – και πυροδοτεί μια έντονη συζήτηση για το πώς οι γονείς θα έπρεπε να είχαν «χειριστεί» την κατάσταση.

Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και μέρες έχει διχάσει και προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Κάποιοι χαρακτηρίζουν το παιδί «τρομοκράτη» και πολλοί χρήστες κάνουν λόγο για απαράδεκτη κατάσταση.

Το πλέον viral υλικό αναρτήθηκε στη δημοφιλή ενότητα «Public Freakout» του Reddit την Τετάρτη υπό τον τίτλο «αφήνοντας τα παιδιά να ξεσαλώνουν κατά τη διάρκεια

μιας 8ωρης πτήσης», προκαλώντας σχεδόν 20.000 «upvotes» και σχόλια όπως «αυτό θα έπρεπε να είναι μια διαφήμιση για προφυλακτικά» και «γι’ αυτό μισώ τα παιδιά, ειδικά αυτή την ηλικία των νηπίων».

Δείτε το:

Το νήπιο – που «πιστεύεται ότι είναι από τις ΗΠΑ» σε μια ακόμα αγνώστου ταυτότητας αεροπορική εταιρεία –  πηδάει δυναμικά πάνω-κάτω πάνω στο τραπέζι του δίσκου, τραντάζοντας εμφανώς τον άνδρα επιβάτη που κάθεται στο κάθισμα ακριβώς μπροστά του.

Παρόλο που εκείνος φάνηκε να διατηρεί την υπομονή του με το – σύμφωνα με τους σχολιαστές του Reddit – «μικρό παλιόπαιδο», οι εξοργισμένοι θεατές δεν έκαναν κάτι τέτοιο, μοιράζοντας αντ’ αυτού σωρεία συμβουλών ανατροφής.

Ένας χρήστης του Reddit γράφει: «Δεν θα επέτρεπα ΠΟΤΕ σε ένα από τα παιδιά μου να διαταράξει κάποιον με αυτόν τον τρόπο. Το να μιλάς λίγο δυνατά είναι ένα πράγμα. Το να πηδάει το μικρό σας παιδί στα καθίσματα του αεροπλάνου κρατώντας την καρέκλα ενός άλλου ατόμου (ξένου) είναι εντελώς ΛΑΘΟΣ. Ελπίζω ο άνθρωπος αυτός να αποζημιώθηκε με κάποιο τρόπο. Οι γονείς πιθανότατα δεν είδαν τίποτα κακό σε αυτό. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ!!!»

Κάποιος μπήκε κατευθείαν στο γονεϊκό θέμα: «Θα ένιωθα σαν αποτυχημένος γονιός αν τα παιδιά μου το έκαναν αυτό και εγώ το επέτρεπα ευθέως», ενώ άλλοι ήταν πιο προσεκτικοί με τα πρότυπα υγιεινής κατά τη διάρκεια της πτήσης: «Το χοροπηδητό είναι προφανώς εξοργιστικό, αλλά και τα γυμνά πόδια στο τραπέζι του δίσκου… Πάντα να σκουπίζετε τα τραπεζάκια σας, παιδιά».

Τα πιο ενοχλητικά άτομα στις πτήσεις

Κατά ειρωνικό τρόπο, μια αεροσυνοδός έγινε viral αυτή την εβδομάδα αποκαλύπτοντας ποιους θεωρούν η ίδια και οι συνάδελφοί της τους «πιο μισητούς επιβάτες» στις πτήσεις: Και δεν είναι τα ενοχλητικά παιδιά.

Στην πραγματικότητα, είναι συχνά οι άνθρωποι που διαμαρτύρονται για τα εν λόγω παιδιά, όπως λέει η αεροσυνοδός που κάνει την συγκεκριμένη δουλεία πολλά χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα