«Έχω ακούσει ότι η Μαρίνα Σάττι είναι δύσκολη στις συνεργασίες της»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος τοποθετήθηκε σχετικά με την προσπάθεια που έκανε η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι» στη σκηνή της Eurovision 2024 πριν από μια εβδομάδα.

Μάλιστα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός δεν έκρυψε την οργή του για τον ντόρο που προκλήθηκε αυτή την εβδομάδα με τη νέα κυκλοφορία της τραγουδίστριας αποκαλύπτοντας, παράλληλα, πως έχει ακούσει ορισμένα αρνητικά πράγματα για την συμπεριφορά της.

Ειδικότερα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω τι να πρωτοπώ! Αυτή η εβδομάδα πραγματικά είχε να συμβεί χρόνια. Να έχουμε τέτοιο απόηχο από την Eurovision για μια εβδομάδα δεν έχει ξαναγίνει. Στα περισσότερα που έχουν γίνει αυτή την εβδομάδα διαφωνώ. Ήμουν από τους πρώτους που ήμουν εναντίον της Μαρίνας όταν έγινε το συμβάν, μετά το β’ ημιτελικό, που έδιναν συνέντευξη τύπου και έκανε όλα αυτά που έκανε. Που ήταν ολοφάνερο ότι τα έκανε επί τούτου, ότι ήταν σιωπηρή διαμαρτυρία, ότι ήταν εκδήλωση με άλλον τρόπο πολιτικής θέσης. Λάθος» υπογράμμισε σχετικά με το χασμουρητό της την ώρα που έδινε συνέντευξη η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision.

Υστερία… by Greece η αντίδραση στο «bonus track» – «Μουσικά και καλλιτεχνικά δεν μου άρεσε»

Σχετικά με τον νέο της δίσκο που κυκλοφόρησε, και κυρίως με το «bonus track» που είναι ένα… αιχμηρό σχόλιο για τη Eurovision 2024, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ανέφερε τα εξής: «Όλα τα άλλα, που ακολούθησαν μετά τον τελικό, είναι μια υστερία by Greece! Δηλαδή βγαίνει ένα τραγούδι, το οποίο περιλαμβάνει πάρα πολλά πράγματα, που λέει μέσα κάποια πράγματα τα οποία για έναν μυστήριο λόγο θεώρησαν όλοι ότι αφορούν κάθε Έλληνα. Το ότι λέει η Μαρίνα, «σας πήγε τάπα», εμένα προσωπικά δεν με αφορά, δεν μου λέει τίποτα και δεν θεωρώ ότι το απευθύνει σε μένα ως Έλληνα πολίτη».

«Είναι δύσκολη στις συνεργασίες της»

«Είναι κάτι που έχω ακούσει (σ.σ. το ότι είναι δύσκολη συνεργάτιδα η Μαρίνα Σάττι). Μου είπαν κάποια πράγματα τα οποία προκύπτουν από δυο πηγές, που ήταν στην Eurovision, που έκανε εκεί όταν εγώ προσπαθούσα να τη δικαιολογήσω για πολλά. Μου είπαν λοιπόν ότι συνέβησαν διάφορα πράγματα, αν θέλετε, για να μου την κακολογήσουν στην Eurovision και τους είπα πως τα ξέρω» συμπλήρωσε, τέλος, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Το καυστικό bonus track που προκάλεσε

Το ενδιαφέρον συγκέντρωση το bonus track «Mixtape» αμέσως μετά την κυκλοφορία των νέων τραγουδιών της Μαρίνας Σάττι, καθώς σε αυτό περιέχονται αναφορές και σχόλια στην πρόσφατη περίοδο της Eurovision 2024. Εκεί, η Μαρίνα Σάττι, με αρκετά δεικτικό τρόπο, κάνει το δικό της σχόλιο τραγουδώντας ραπ για όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τη συμμετοχή της στη Eurovision 2024. «Η Μαρίνα σάς πήγε τάπα», «Ψέματα σάς είπα, άλλαξα μυαλά», «πάω διακοπές, I don’t five a f…», ενώ αναφέρεται και στο περίφημο «είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν», που είχε πει σε live της στο Instagram και το οποίο θεωρήθηκε εξαιρετικά προσβλητικό προς τους φανς της.

Ακούστε το bonus track του νέου δίσκου της Μαρίνας Σάττι

Keywords
Τυχαία Θέματα