Γονική αρπαγή στο Ίλιον: Βίντεο από τη στιγμή που η μητέρα παίρνει τα παιδιά από τη δομή

Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές έπειτα από την ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την αρπαγή τεσσάρων ανηλίκων στο Ίλιον από την μητέρα τους, ενώ βρίσκονταν σε χώρο παιδικής προστασίας.

Ο Γιώργος, ο Οδυσσέας, ο Μιχάλης και ο Κωνσταντίνος είναι τα τέσσερα ανήλικα αδέλφια που άρπαξε η μητέρα τους, μέρα μεσημέρι, από τον χώρο προστασίας ανηλίκων στο Ίλιον. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να τους εντοπίσουν, ενώ με εντολή εισαγγελέα εκδόθηκε Αmper Alert.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δημοσίευσε ο ΑΝΤ1

από τη στιγμή που η μητέρα τεσσάρων παιδιών, των οποίων η επιμέλεια, της είχε αφαιρεθεί, μπαίνει στον χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον Αττικής, όπου διέμεναν τα παιδιά, τα αρπάζει και φεύγει.

Δείτε το βίντεο: «Ήθελε τα παιδιά πίσω»

Από την πλευρά της, η γιαγιά των ανηλίκων μίλησε στο Star και δήλωσε πως η μητέρα «ήθελε τα παιδιά της πίσω». «Εγώ τσακώθηκα με την κόρη μου, «Γιατί το έκανες αυτό το θέμα; Δεν ήθελα να πάρεις τα παιδιά σου έτσι». Και λέει: «Δεν έχω άλλη λύση να πάρω τα παιδιά, δεν ξέρω πώς μου ήρθε μαμά αλλά τα παιδιά μου τα αγαπάω, τα θέλω»».

Τα παιδιά, πάντως, φέρονται να βρίσκονται σε ασφαλές μέρος, σύμφωνα με τη γιαγιά τους. «Είναι εκτός Αθήνας, αλλά εντός Ελλάδας» αποκάλυψε.

Σημειώνεται πως από το 2022 τα παιδιά είχαν απομακρυνθεί από το οικογενειακό περιβάλλον με εισαγγελική παραγγελία ενώ η μητέρα και τότε τα είχε αρπάξει από το νοσοκομείο Παίδων όπου είχαν οδηγηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα