Λονδίνο: Αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε ποδήλατα – Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα συνέβη στο κεντρικό Λονδίνο και από τύχη δεν υπήρξαν θύματα, αφού αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και προσγειώθηκε πάνω σε ποδήλατα .

Ειδικότερα, ο οδηγός μιας BMW πέφτει πάνω σε ένα πάρκινγκ ποδηλάτων, καταστρέφοντας το αυτοκίνητο αξίας 82.000 λιρών (95.000 ευρώ).

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη στον πολυσύχναστο δρόμο του  Λονδίνου, με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι «θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί  θάνατοι».

Εικόνες σοκ

Οι εικόνες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το ατύχημα δείχνουν μια πράσινη BMW M4, η οποία έχει τελική ταχύτητα 155 μίλια/ώρα και μπορεί να κάνει 0-100 σε λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα, εγκαταλελειμμένη στην άκρη του δρόμου με κατεστραμμένο το καπό και με τον αριστερό πίσω τροχό να λείπει.

Παραδόξως, το σπορ αυτοκίνητο φαίνεται να αιωρείται στον αέρα, καθώς ισορροπεί επισφαλώς πάνω στον τροχό που λείπει.

Δείτε το βίντεο:

@abbienicolekerr All i want to know is HOW did the wheel end up under the car like that #uk #dalston #hackney #crash #bmw ♬ original sound – mlazonby

Τα  συντρίμμια αρκετών ποδηλάτων που είναι αλυσοδεμένα στο σταντ ποδηλάτων είναι επίσης παγιδευμένα κάτω από το αυτοκίνητο.

Το βίντεο από τη σύγκρουση που δημοσιεύτηκε στο TikTok, δείχνει μεγάλο πλήθος θεατών να φαίνεται γύρω από το εγκαταλελειμμένο ναυάγιο.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας που υποτίθεται ότι είδε το δυστύχημα, ο Harry Gray, έγραψε στο Χ: «Περισσότερη βία στους δρόμους σήμερα στο Λονδίνο. Ο οδηγός εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος. Χωρίς τους ποδηλατικούς στάβλους αυτό θα μπορούσε να έχει πολλαπλούς θανάτους».

Αντιδρώντας στη σύγκρουση, ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είδαν την πιο αστεία πλευρά του παράξενου δυστυχήματος. Ένας χρήστης του X δήλωσε: «Λατρεύω το χρώμα, ωραίο πράσινο! Αλλά το παρκάρισμα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα