Στράτος Τζώρτζογλου: Τελικά χωρίζει με τη Σοφία Μαριόλα;

Έντονες φήμες για τον χωρισμό του ζευγαριού κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα πρωτοσέλιδο καθημερινής εφημερίδας φέρει τον τίτλο «Ολοταχώς για διαζύγιο βόμβα».

Το ζευγάρι πριν λίγο καιρό ταξίδεψε στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες και αμέσως μετά στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου ζει και σπουδάζει σκηνοθεσία και σενάριο ο γιος του Τζώρτζογλου, Αλκιβιάδης, τον οποίο έχει αποκτήσει ο ηθοποιός από τον γάμο του με τη Μαρία Γεωργιάδου.

Οι ξεχωριστές διακοπές του Πάσχα

Ένα άλλο γεγονός το οποίο δηλώνει τη

ρήξη στη σχέση τους, για την οποία πρόσωπα του στενού τους περιβάλλοντος δηλώνουν ότι είναι οριστική και αμετάκλητη επειδή επήλθε η φθορά του χρόνου, είναι οι διαφορετικοί προορισμοί που επέλεξαν για τις διακοπές του Πάσχα.

Εκείνος πέρασε τις γιορτές του Πάσχα στην Κρήτη με φίλους του -παρότι δεν έχει καμία σχέση με την Κρήτη, αφού κατάγεται από τον Κορυδαλλό, ενώ εκείνη έκανε Ανάσταση με την οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη.

Η διάψευση του ηθοποιού για τον χωρισμό

Σύμφωνα με το ΤLIFE, το οποίο επικοινώνησε με τον Στράτο Τζώρτζογλου, ο ηθοποιός έδειξε να ξαφνιάζεται στο άκουσμα της είδησης αυτής, την οποία και διέψευσε.

«Δεν καταλαβαίνω πως έχει προκύψει αυτό. Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, δεν ισχύει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα