Το σημείωμα του Δημήτρη Σταρόβα μέσα από το νοσοκομείο

Για τρίτη ημέρα στο Τζάνειο νοσηλεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας, ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την Τετάρτη 15/5. Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη δεν έχει φύγει από το πλευρό του καλλιτέχνη, ενώ δίνει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Το πρωί της Παρασκευής 17/5 ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο και έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα, το σημείωμα του μουσικού.

Στο στιγμιότυπο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο Δημήτρης Σταρόβας σχεδίασε το κλειδί του Σολ

και έγραψε πάνω τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε επίσης, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας «είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, Άννα Σταθάκη, που είναι κολώνα».

Δέιτε το σημείωμα: «Η ομιλία του εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη»

Aπό την πρώτη στιγμή, βρίσκεται στο πλευρό του στέκεται η επί χρόνια σύντροφός του, Άννα Σταθάκη. Η σύντροφός του έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εχει πυρετό και πίεση. Το παλεύει. Επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Η ομιλία του εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη, αλλά καταλαβαίνει».

Η εκτίμηση της Ματίνας Παγώνη

«Η γρήγορη μεταφορά του στο νοσοκομείο και η αντιμετώπιση από την ιατρική ομάδα της νευρολογικής κλινικής του Τζανείου, είχε πολύ καλά αποτελέσματα», είπε για την κατάστασή του, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα, δηλαδή τους προδιαθεσικούς παράγοντες, που είναι η υπέρταση, ο διαβατής και τα πολλά κιλά μας. Αυτά όλα αν τα φροντίζουμε θα αποφεύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτές τις ασθένειες». «Πιστεύω θα γίνει γρήγορα καλά και θα πάει στο σπίτι του», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα