Έλλειψη και τρελός χαμός στο eBay με το Classic Mini NES!

Ο κόσμος αγαπάει τις retro παιχιδομηχανές, όμως στην περίπτωση του Classic mini NES της Nintendo, αυτή η «αγάπη» ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς ήδη υπάρχει τεράστια έλλειψη στις μεγάλες αγορές της Βρετανίας και των ΗΠΑ. Ενδεικτικό είναι ότι σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων (όπως είναι το GAME ή το GameStop) αρκετοί

gamers προσπαθούν μάλλον μάταια να αγοράσουν τη νέα retro μίνι κονσόλα, με τα online καταστήματα τους να εμφανίζουν το μισητό «out-of-stock».

Μάλιστα, αρκετοί Ninty fans έχουν ήδη εκφράσει τα παράπονα τους στα επίσημα social media κανάλια της Nintendo, καθώς αδυνατούν να βρουν το Classic NES. Οι επιτήδειοι λοιπόν δεν παρέλειψαν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ανεβάζοντας στο eBay και στο Amazon, mini NES, χτυπώντας την τιμή τρεις φορές παραπάνω από την κανονική (69 ευρώ). Έτσι λοιπόν εάν κάποιος θέλει να βρει αυτή τη στιγμή τη mini retro κονσόλα της Nintendo θα πρέπει να πληρώσει σχεδόν κοντά στα 200 ευρώ (το λες και… κλεψιά αυτό). Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο εάν η Nintendo θα μπορέσει να καλύψει την αυξημένη ζήτηση μέχρι τα Χριστούγεννα, καθώς από ότι φαίνεται μάλλον ούτε η ίδια περίμενε την τόσο τεράστια ζήτηση που θα είχε η νέα mini κονσόλα της, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά όμως ότι η ιαπωνική εταιρεία έχει ορισμένες φορές το «άγγιγμα του Μίδα»!

The post Έλλειψη και τρελός χαμός στο eBay με το Classic Mini NES! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα