Έρχεται τον Οκτώβριο το πρώτο video game του Survivor

Το Survivor αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα reality επιβίωσης, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και στη χώρα μας. Ήταν ζήτημα χρόνου να το δούμε να έρχεται και στις κονσόλες, σε μια περίοδο που η βιομηχανία του gaming αναπτύσσεται ραγδαία.

Πριν από μερικές ώρες έφτασε η ανακοίνωση. Η Microids αποφάσισε να συνεργαστεί με την Banijay Brands, προκειμένου να αναπτύξει ένα νέο παιχνίδι βασισμένο στο show του CBS. Ο επερχόμενος τίτλος θα ονομάζεται

Survivor: Castaway Island και, ακολουθώντας τη λογική του reality, ο παίκτης θα μπαίνει στα… παπούτσια ενός υποψηφίου, ο οποίος προσπαθεί να κερδίσει το έπαθλο. Διαφορετικές προκλήσεις και καθήκοντα που περιλαμβάνουν κι άλλους ναυαγούς, περιμένουν τους παίκτες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βρουν συμμάχους και να κερδίσουν ασυλία ενάντια στις ψήφους των συμβουλίων. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου για PC και κονσόλες.

Στο Survivor: Castaway Island οι fans θα ζήσουν την απόλυτη δοκιμασία επιβίωσης, καθώς περιηγούνται στο επικίνδυνο τοπίο. Θα πρέπει να βασιστούν στο ένστικτο επιβίωσης και τη στρατηγική για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί, ενώ κάθε απόφαση που θα πάρουν θα είναι κρίσιμη για τη μοίρα τους.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Banijay, έναν παγκόσμιο τηλεοπτικό ηγέτη και υπερδύναμη στη δημιουργία περιεχομένου. Αυτή η συνεργασία συνδυάζει την τεχνογνωσία μας στην ανάπτυξη παιχνιδιών με την εμπειρία τους στη δημιουργία κορυφαίας ψυχαγωγίας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια μοναδική καθηλωτική εμπειρία με επίκεντρο την αλληλεπίδραση, τον ανταγωνισμό και την επιβίωση. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους παίκτες και σε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο μια συναρπαστική περιπέτεια που ανταποκρίνεται στην αγαπημένη τους σειρά», δήλωσε ο Stephane Longeard, Διευθύνων Σύμβουλος της Microids.

The post Έρχεται τον Οκτώβριο το πρώτο video game του Survivor appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα