Το PlayStation 4 σπάει το φράγμα των 60 εκατομμυρίων κονσολών!

Οι υπεύθυνοι της Sony δεν μπορούν παρά να είναι ικανοποιημένοι με την μέχρι στιγμής πορεία του PlayStation 4, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ιαπωνικής εταιρείας, οι συνολικές πωλήσεις του PS4 κατάφεραν να σπάσουν το φράγμα των 60 εκατομμυρίων μονάδων. Όπως έγινε γνωστό, η Sony για το οικονομικό έτος του 2016 (το οποίο ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου)

κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια PS4, ενώ μέσα στους τρεις τελευταίους μήνες (Ιανουάριος – Μάρτιος) άγγιξε τις 3 εκατομμύρια κονσόλες.

Συνολικά για το χρονικό διάστημα από την 1η Απριλίου 2016 μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2017, η ιαπωνική εταιρεία πούλησε κοντά στα 20 εκατομμύρια PS4, σημειώνοντας αύξηση σε σύγκριση με τις 17.7 εκατομμύρια κονσόλες που πουλήθηκαν μέσα στο οικονομικό έτος του 2015. Οι προβλέψεις των οικονομικών αναλυτών της εταιρείας είναι αισιόδοξες, καθώς προβλέπουν ότι οι πωλήσεις για το οικονομικό έτος που διανύουμε αναμένεται να ξεπεράσουν τις 18 εκατομμύρια units. Αν και το PlayStation 4 απέχει ακόμη από το PS3 που πούλησε κοντά στα 80 εκατομμύρια συστήματα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μέχρι το τέλος της ζωής του, το PS4 θα έχει ξεπεράσει τον προκάτοχο του. Για την ιστορία, τα έσοδα του τμήματος των video games σημείωσαν αύξηση της τάξεως του 6.3% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, γεγονός που μεταφράζεται ποσοτικά σε 14.73 δισεκατομμύρια δολάρια. Σίγουρα όχι κι άσχημα για τη Sony…

The post Το PlayStation 4 σπάει το φράγμα των 60 εκατομμυρίων κονσολών! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα