Vodafone Smart 4 Power Και Smart 4 Turbo: Δυο Νέα Smartphone Με Υποστήριξη 4G

Η Vodafone συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα της με συσκευές που παρέχουν υποστήριξη 4G και έτσι κυκλοφόρησε δύο νέα smartphone, τα Vodafone Smart 4 Power και Smart 4 Turbo. Πρόκειται για ακόμη δυο οικονομικές προτάσεις με 4G υποστήριξη και λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat από την

Vodafone, με χαμηλή τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το Vodafone Smart 4 Power, που απεικονίζεται παραπάνω, ενσωματώνει 5 ιντσών qHD, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,3GHz, μνήμη RAM 1GB και εσωτερικό χώρο στα 4GB επεκτάσιμο με microSD. Η κύρια κάμερα του είναι στα 5ΜΡ, ενώ εμπρόσθια κάμερα δεν υπάρχει. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 3,000 mAh και φοράει το Android 4.4 KitKat.

Το Vodafone Smart 4 Turbo, διαθέτει σχεδόν τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το Smart 4 Power και έτσι βρίσκουμε μια οθόνη 4,5 ιντσών qHD, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,3 GHz, μνήμη RAM 1GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 4GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Η μια και μοναδική του κάμερα στο πίσω μέρος βρίσκεται στα 5ΜΡ, η μπαταρία στα 1,880 mAh και ενσωματώνει το Android 4.4 KitKat.

Keywords
Αναζητήσεις
smart 4 power skroutz, vodafone power
Τυχαία Θέματα