Assassin's Creed 4: Νέο gameplay video

Βυθίστε τους αντιπάλους σας με… τρόπο.

Το Eurogamer κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο οποίο μιλάει ο Arnaud Vaudor, producer του νέου Assassin's Creed και εξηγεί τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να καταστρέψετε τα εχθρικά ναυτικά οχυρά στο πολυαναμενόμενο Action.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο βίντεο, θα πρέπει να μετακινείτε το πλοίο σας σε συγκεκριμένες θέσεις για να βγαίνει αλώβητο από τα εχθρικά πυρά αλλά και να πλησιάζετε στην ιδανική απόσταση ώστε τα κανόνια του πλοίου σας να είναι αποτελεσματικά στις αντίπαλες οχυρώσεις. Επίσης, σημαντικό ρόλο στην πλήρη κατάληψη ενός οχυρού

θα παίζει και η μάχη που θα ακολουθεί μετά τον βομβαρδισμό καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε από κοντά όσους εχθρούς έμειναν ζωντανοί. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

{youtube}dCLcuez5Y7s|500|300{/youtube}

Το Assassin's Creed IV: Black Flag θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου για PS3, Xbox 360 και Wii U. Λίγες εβδομάδες αργότερα θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις των Xbox One και PlayStation 4 ενώ η έκδοση για PC θα μας έρθει τελευταία. Διαβάστε το σχετικό άρθρο για το Co-op mode του Assassin's Creed 4, καθώς επίσης δείτε το πιο πρόσφατο gameplay video από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα