N. Γουμενίδης: Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας στο Μενίδι!

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στις 09:50 στο OPEN με αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη Εurovision, αλλά και με σημαντικές αποκαλύψεις για τη νέα γυναικοκτονία που συγκλονίζει τη χώρα.

Το Σάββατο 18 Μαΐου στις 09:50, η εκπομπή παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο μετά τη Eurovision. Μετά την εμφάνιση της  Μαρίνας Σάττι στον φετινό διαγωνισμό που κατέκτησε την 11η θέση, οι αντιδράσεις δεν έχουν σταματήσει ακόμα για την τραγουδίστρια, αλλά και για τους παρουσιαστές της βραδιάς. Το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» έχει όλο το ρεπορτάζ και αποκαλύπτει γεγονότα που θα ακουστούν για πρώτη φορά στην εκπομπή.

Δυστυχώς, ακόμα μία γυναικοκτονία έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων. Συγκλονίζει τη χώρα η νέα δολοφονία νεαρής γυναίκας και μητέρας δύο παιδιών από τον σύζυγό της στο Μενίδι. Η εκπομπή αναλύει όλα τα δεδομένα της άγριας δολοφονίας, αλλά και άγνωστα περιστατικά που προηγήθηκαν. Το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» θα παρουσιάσει για πρώτη φορά βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη άνδρα για ενδοοικογενειακή βία.

Στη συνέχεια, η εκπομπή ρίχνει φως στην τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι. Άνθρωπος που βρέθηκε εκείνες τις τραγικές ώρες στην περιοχή και κατέγραψε όλα όσα έγιναν ανοίγει την καρδιά του. Επίσης γνωστό πρόσωπο που έζησε την τραγωδία περιγράφει λεπτό προς λεπτό τη δική του ιστορία και εξηγεί πώς κατάφερε να σώσει τους δικούς του ανθρώπους με κίνδυνο της ζωής του.

Την Κυριακή 19 Μαΐου στις 09:50, λίγες ώρες πριν το Live του λαμπερού talent show του OPEN, TV Queen, η εκπομπή παρουσιάζει για πρώτη φορά, όλες τις λεπτομέρειες αλλά και όλα όσα θα δούμε το βράδυ της Κυριακής. Απολαυστικό θέαμα, καυστικά σχόλια, αλλά και μία αποχώρηση μετά από ψηφοφορία του κοινού.

Ακόμα, όλο το παρασκήνιο από το λαμπερό J2US, το οποίο συνεχίζει να μας διασκεδάζει και να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για ό,τι συνέβη μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Στη συνέχεια, το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» αναδεικνύει ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα την κοινωνία, το θέμα των καυσίμων. Η εκπομπή παρουσιάζει πώς γνωστός παρουσιαστής έπεσε θύμα απάτης με νοθευμένη βενζίνη που κατέστρεψε το αμάξι του. Τι λένε οι ειδικοί για το πώς μπορούμε να προστατευτούμε, αλλά και πώς περιγράφει το περιστατικό το θύμα.

Τέλος, ο Νάσος Γουμενίδης συνάντησε γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος αγόρασε τρία από τα πιο ιστορικά αεροπλάνα της θρυλικής Ολυμπιακής αεροπορίας, του Αριστοτέλη Ωνάση και ξοδεύει χιλιάδες ευρώ για να τα ανακατασκευάσει προκειμένου να μην καταλήξουν στην ανακύκλωση. Η εκπομπή μπήκε στο αεροσκάφος και δείχνει σε πρώτο πλάνο τις εργασίες που γίνονται. Ο επιχειρηματίας περιγράφει τους λόγους για τους οποίους το έκανε, αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά του.

«ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗ: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50.

#epitopou

Αρχισυνταξία – Υπεύθυνος θεμάτων : Δημήτρης Πώποτας

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Ελίνα Κοτανίδου

Σκηνοθέτης: Άρης Λυχναράς

Συνεργάτες: Νίκος Νικητέας, Τζώρτζια Συρίχα

The post N. Γουμενίδης: Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας στο Μενίδι! first appeared on markos.tv |.

Keywords
Τυχαία Θέματα