Μαρίνα Σάττι: Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον τελικό της Γιουροβίζιον έβγαλε νέο δίσκο

Αδιαφορώντας για τα πικρόχολα σχόλια μετά τη γιουροβίζιον, η τραγουδίστρια με το ιδιαίτερο στιλ εμφανίζεται στο νέο της βιντεοκλιπ πιο χαρούμενη από ποτέ.

Ούτε εβδομάδα δεν πέρασε από τη βραδιά του τελικού της γιουροβίζιον και η Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε τη νέα της δισκογραφική δουλειά. Γιατί να το καθυστερήσει  άλλωστε;

Αφού ανεξάρτητα από την θέση που κατέκτησε τον μουσικό διαγωνισμό της Ευρώπης, το “ZARI” έχει γίνει τριπλά πλατινένιο viral.

Το νέο mini

album της Μαρίνας Σάττι φέρει τον ευφυή διττό τίτλο “P.O.P.” και είναι αυτό ακριβώς που περιγράφει και το ακρωνύμιο: «Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης», μια εξωστρεφής συλλογή 100% ελληνικών pop τραγουδιών με ethnic & παραδοσιακούς ήχους, έξυπνους και ατακαδόρικους στίχους, καθώς και πολλές  – μα πολλές εκπλήξεις, όπως μόνο η ίδια η τραγουδίστρια ξέρει να κάνει με κάθε δισκογραφική της δουλειά.

Ήδη από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του, το “P.O.P.” έχει γίνει viral σε όλα τα social media με εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις των τραγουδιών και δεκάδες χιλιάδες streams στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Στο “P.O.P.” που μόλις κυκλοφόρησε από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company θα συναντήσετε συνολικά 7 τραγούδια, ανάμεσα τους και το πλατινένιο “TUCUTUM” που απολαύσαμε πέρσι το καλοκαίρι, καθώς και το τριπλά πλατινένιο viral “ZARI” με το οποίο η Μαρίνα Σάττι σαρώνει αυτή τη στιγμή στα παγκόσμια charts, μετά την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision.

Ακόμα, το “P.O.P.” περιλαμβάνει το νέο single της Μαρίνας “LALALALA”, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε και στο YouTube μέσα από το super fun & πολύχρωμο βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία Billy King, το ξεσηκωτικό και με άρωμα Ελλάδας «Στην Υγειά Μας», το «Είμαι Καλά!!!!!!!»  με τη συμμετοχή της viral life coach του TikTok Κατερίνας Σαλακά, το πιο cool 10λεπτο track της ελληνικής δισκογραφίας “MIXTAPE” με guest συμμετοχές από τους Λευτέρη Πανταζή, RACK, Έφη Θώδη, VLOSPA & OGE καθώς επίσης και την συγκινητική μπαλάντα «Αχ Θάλασσα» σε στίχους της Λένας Κιτσοπούλου.

Νάντια Ρηγάτου
Πηγή: www.enikos.gr

The post Μαρίνα Σάττι: Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον τελικό της Γιουροβίζιον έβγαλε νέο δίσκο first appeared on markos.tv |.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρίνα Σάττι, Λίγα, Γιουροβίζιον,marina satti, liga, giourovizion