Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 11 ως 17/4/2022

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα μπορεί να είναι καθοριστική για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον ζυγό έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αρχικά ο Ερμής περνάει στον Ταύρο στις 11/4 δίνοντάς σου την δυνατότητα να ασχοληθείς με οικονομικά σχέδια και υποθέσεις. Με αργούς και σταθερούς ρυθμούς μπορείς να προχωρήσεις

στην επίτευξη των στόχων σου, αρκεί να μετριάσεις το πείσμα και την αδιαλλαξία που θα ενοχλήσουν. Στις 12/4 η σύνοδος Δια – Ποσειδώνα στους Ιχθύες βοηθά να ξεπεράσεις παλιότερες καταστάσεις, να συγχωρήσεις πρόσωπα και να επουλώσεις πληγές που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Τέχνη και εσωτερισμός αποτελούν πεδίο δόξης λαμπρό αφού μπορείς να πετύχεις πολλά λόγω της ενσυναίσθησης και της δημιουργικότητας που σε χαρακτηρίζουν.

Στις 15/4 ο Άρης περνάει στους Ιχθύες και αναμοχλεύει καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε πληγώνουν. Κυκλοθυμία και εσωστρέφεια μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και οξύθυμες συμπεριφορές που θα προβληματίσουν τους γύρω σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά το παρασκήνιο στον χώρο της δουλειάς καθώς πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να υπονομεύσουν τις προσπάθειές σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Ζυγό στις 16/4 κλείνει την εβδομάδα με έντονο τρόπο. Σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν ακραίες καταστάσεις. Προσοχή σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν καθώς είναι εύκολο να γίνεις χειριστικός με το σύντροφο και τους συνεργάτες σου προκαλώντας έντονες κόντρες και συγκρούσεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν το πάθος και τον αισθησιασμό. Μείνε μακριά από εμμονές που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνθήκες αλλάζουν μέσα στην εβδομάδα καθώς απαλλάσσεσαι από τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και επικεντρώνεσαι στον φιλικό περίγυρο. Αρχικά στις 11/4 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να εκφραστείς με ορμητικότητα και αποφασιστικότητα. Δεν διστάζεις να διεκδικήσεις το δίκιο των απόψεών σου, προσοχή σε απερισκεψία και αυθορμητισμό που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Στις 12/4 η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να επιτυχείς στόχους και φιλοδοξίες. Φαντασία και δημιουργικότητα εμπλουτίζουν τα σχέδιά σου και εντυπωσιάζουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια.

Με τον Άρη να περνάει στους Ιχθύες στις 15/4 σου δίνεται η δυνατότητα να αφοσιωθείς σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Είναι σημαντικό για εσένα να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Πιθανό είναι να υπάρξει εμπλοκή σε ομάδες και συλλόγους καθώς οι κοινές προσπάθειες σε εμπνέουν. Μέσα από αυτές νιώθεις ότι βάζεις το δικό σου λιθαράκι για να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες στο περιβάλλον σου. Μη διστάσεις να αφεθείς συναισθηματικά και να δεθείς με τα πρόσωπα που εμπλέκεσαι, η αποστασιοποίηση δεν θα σου επιτρέψει να χαρείς στο έπακρον κάθε δράση.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 αναδεικνύει ζητήματα στον χώρο της δουλειάς που μπορεί να σε στενοχωρήσουν έντονα. Παρασκηνιακές διεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν εκρηκτικές καταστάσεις. Προσοχή σε παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού που μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον εργασιακό χώρο. Η ωριμότητα και η υπεύθυνη στάση σου θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν δυσκολίες και συμπεριφορές που θα σε ενοχλήσουν έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σε καλεί να διαχειριστείς με ψυχραιμία έντονες συμπεριφορές και συναισθήματα στην σχέση σου. Στις 11/4 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο εντείνοντας την εσωστρέφεια και την μοναχικότητα. Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές στον εργασιακό χώρο που θα σου στοιχίσουν. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κλείσεις επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν. Μοναδικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να φέρει η σύνοδος Δια – Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12/4. Καλό είναι βέβαια να μην επιτρέψεις σε απάτες και αυταπάτες να σε παρασύρουν σε επιλογές που τελικά δεν σου ταιριάζουν.

Με τον Άρη να περνάει στους Ιχθύες στις 15/4 αυξάνονται κατακόρυφα η υποχρέωση στον επαγγελματικό χώρο. Αναλαμβάνεις περαιτέρω ευθύνες που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος, όμως σου δίνουν την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου. Είναι γεγονός ότι θα εντυπωσιάσεις ανώτερους και πρόσωπα εξουσίας με τον επαγγελματισμό και την υπεύθυνη στάση σου. Απέφυγε μόνο επιβλητικές συμπεριφορές και απολυτότητα που μπορεί να ενοχλήσουν καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε κινήσεις που θα σε εκθέσουν επιδιώκοντας να επιβάλεις την άποψή σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 στρέφει την προσοχή σου σε προσωπικό και φιλικό επίπεδο. Κυρίως σε ότι αφορά την αισθηματική σου ζωή οι συνθήκες γίνονται εντονότερες από ποτέ καθώς ανασφάλειες και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Εκτόνωσε κάθε φόβο και καχυποψία μέσω του πάθους και του αισθησιασμού που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα προκαλέσουν έντονο καρδιοχτύπι, αντιμετώπισε με ωριμότητα κάθε συναίσθημα και πρόσωπο που μπορεί να σε βοηθήσει να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικογενειακές και επαγγελματικές καταστάσεις θα σε απασχολήσουν έντονα μέσα στην εβδομάδα, με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού να προκαλεί υπερένταση σε σημαντικές σχέσεις για εσένα. Στις 11/4 αρχικά ο Ερμής περνάει στον Ταύρο δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικοινωνήσεις σχέδια και σκέψεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον. Σημαντικές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τα φτερά σου και να δρομολογήσεις μελλοντικούς στόχους είναι πιθανόν να υπάρξουν με τη σύνοδο Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12/4. Επαγγελματικά σχέδια, νέα αντικείμενα γνώσεων, πνευματικά και κυριολεκτικά ταξίδια υπόσχονται μοναδικές στιγμές που θα οδηγήσουν σε αλλαγές στην προσωπική σου κοσμοθεωρία.

Ο Άρης περνάει στους Ιχθύες στις 15/4 δίνοντάς σου την δυνατότητα να προχωρήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία με γοργούς ρυθμούς. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν ευκαιρίες για ταξίδια στο εξωτερικό που θα ανοίξουν νέους επαγγελματικούς δρόμους μπροστά σου. Καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις κάθε μία ευκαιρία που σου δίνεται καθώς θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην προσωπική σου εξέλιξη. Διασκέδαση και φλερτ έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και σε φέρνουν σε επαφή με πρόσωπα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου με την προσωπικότητα και την διαφορετική κουλτούρα τους.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 αναδεικνύει οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που ήρθε η ώρα να κλείσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα στο περιβάλλον σου που νιώθεις πως προσπαθούν να σε εξουσιάσουν. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις το μέτρο, να βάλεις τα όριά σου και να αποφύγεις χειριστικές και ελεγκτικές συμπεριφορές που σε ενοχλούν έντονα. Επαγγελματικές προτάσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν που αρχικά νιώθεις που σου δημιουργούν πίεση, όμως είναι βέβαιο ότι μπορούν να εξελιχθούν θετικά αρκεί να είσαι διατεθειμένος να αποβάλλεις παλαιότερες συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν.

ΛΕΩΝ

Έντονες στιγμές είναι πιθανό να υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα καθώς η σύνοδος Δια – Ποσειδώνα και η μετακίνηση του Άρη στους Ιχθύες εντείνει τα συναισθήματα, τις ανασφάλειες, το ένστικτο. Στην αρχή της εβδομάδας ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και σου δίνει την δυνατότητα να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων στον επαγγελματικό χώρο. Θέλεις να επιτυχείς τα σχέδιά σου και για αυτό εκφράζεις με κάθε τρόπο τις επαγγελματικές σου βλέπεις. Η μεθοδική και υπεύθυνη στάση σου είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των ανώτερων σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις με τη σύνοδο Δια – Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12/4 που μπορεί να σε παρασύρει σε οικονομικές επιλογές που δεν σου ταιριάζουν. Αντίθετα ασχολήσου με βαθύτερα τραύματα και ανασφάλειες που μπορούν να επουλωθούν με την παρούσα συνθήκη.

Ο Άρης περνάει στους Ιχθύες στις 15/4 εντείνοντας την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις σε οικονομικές και επιχειρηματικές συμφωνίες. Είσαι αποφασισμένος να προχωρήσεις με γοργά βήματα σε καλύτερες οικονομικές συνθήκες της ζωής σου και σε αυτό μπορούν να σε βοηθήσουν οι συνεργασίες σου. Απαραίτητο είναι όμως να μην είσαι καχύποπτος και χειριστικός απέναντι σε πρόσωπα που θέλουν να βρεθούν επαγγελματικά στο πλευρό σου. Το πάθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για εσένα και το ταίρι σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 αναδεικνύει καταστάσεις και συμπεριφορές που αγγίζουν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που μέσα από την κολακεία θα προσπαθήσουν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Καλό είναι να συγκρατήσεις την ορμή, τις εμμονές και την ανάγκη να εξουσιάσεις τις οποίες καταστάσεις βιώνεις ώστε να αποφύγεις σκληρές κόντρες. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν σε προσωπικό επίπεδο, αν αποφύγεις ανασφάλειες και αμφιβολίες είναι βέβαιο πώς μπορεί να σηματοδοτήσουν ένα καθοριστικό κεφάλαιο στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα τα βλέμματα επικεντρώνονται στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς οι συνθήκες ευνοούν σημαντικές εξελίξεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από την ανάγκη να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις πού μπορεί να οδηγήσει σε πληγές. Στην αρχή της εβδομάδας ο Ερμής περνάει στον Ταύρο δίνοντάς σου την δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ταξίδια, συνομιλίες και επαγγελματικές συμφωνίες που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά. Στις 12/4 η συνοδός Δια – Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέες σημαντικές γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Προσπάθησε να μην επιτρέψεις σε απάτες και αυταπάτες να σε παρασύρουν οι επιλογές που δεν σου ταιριάζουν και που μπορεί να οδηγήσουν στην απογοήτευση.

Με τον Άρη να περνάει στους Ιχθύες στις 15/4 αυξάνεται η ένταση στο περιβάλλον των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ανταγωνιστικές συμπεριφορές και κόντρες που θα βάλουν φωτιά στις σχέσεις. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα ψύχραιμος καθώς θα πρέπει να αποκρούσεις την ένταση με σκοπό να διατηρηθεί η αρμονία και η ισορροπία στις καθοριστικές σχέσεις στη ζωή σου. Προσπάθησε να μπεις σε μία διαδικασία κοινής δράσης με συνεργάτες και σύντροφο που θα βοηθήσει να εκτονωθεί κάθε νευρικότητα στον μέγιστο βαθμό.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 στρέφεις την προσοχή σου σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν διαμάχες και παιχνίδια εξουσίας με πρόσωπα που εμπλέκονται σε οικονομικές συνομιλίες και συμφωνίες. Φρόντισε να αποφύγεις έντονες συγκρούσεις και εκρηκτικές συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν σε οριακό σημείο σχέσεις και συνεργασίες προστατεύοντας έτσι κυρίως τα συμφέροντα σου. Ανασφάλειες και φοβίες εκφράζονται και σε προσωπικό επίπεδο, σκέψου με ψυχραιμία και ρεαλισμό τι σου προσφέρει το ταίρι σου γιατί αυτό θα βοηθήσει να ξεπεράσεις δύσκολες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Η προσοχή σου είναι επικεντρωμένη σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς οι εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν με την Πανσέληνο στον άξονα σου με τον κριό μπορεί να είναι καταιγιστικές. Αρχικά στις 11/4 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο εντείνοντας την διάθεση να προχωρήσεις αθόρυβα σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Η σύνοδος Δια – Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12/4 δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο εναλλακτικά ενδιαφέροντα που μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή από δω και στο εξής. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε μεγάλες υποσχέσεις στον εργασιακό χώρο, είναι προτιμότερο να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε προτάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες.

Με τον Άρη να περνάει στους Ιχθύες στις 15/4 αυξάνονται κατακόρυφα οι ρυθμοί σε καθημερινό επίπεδο καθώς το πρόγραμμα γίνεται πιο απαιτητικό και υποχρεώσεις περισσότερες από πότε. Επιδιώκεις να είσαι απόλυτα ακριβής σε ότι έχεις αναλάβει στον εργασιακό χώρο καθώς θέλεις να διεκπεραιώσεις κάθε ζήτημα με επιτυχία. Προσοχή σε εμμονές και γκρίνια που μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο που δεν θα βοηθήσουν να είσαι ήρεμος και αποτελεσματικός.

Με την Πανσέληνο στον άξονα σου με τον Κριό στις 16/4 όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αλλάζεις ριζικά τρόπο σκέψης και πετάς από πάνω σου νοοτροπίες και προκαταλήψεις που σου έχει εμφυσήσει οικογένεια. Αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέση σου και μπορεί να ξενίσει συνεργάτες και σύντροφο. Μείνε μακριά από σπασμωδικές συμπεριφορές, νεύρα και παιχνίδια εξουσίας που δεν θα βοηθήσουν να διατηρηθεί η αρμονία και ισορροπία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Παράλληλα καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή, αρκεί να αποφύγεις χειριστικές και ελεγκτικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενθουσιασμός επικρατεί μέσα στην εβδομάδα με την σύνοδο Δια – Ποσειδώνα και την μετακίνηση του Άρη στους Ιχθύες να φωτίζουν την προσωπική σου ζωή με μοναδικό τρόπο. Στην αρχή της εβδομάδας ο Ερμής μετακινείται στον Ταύρο δίνοντάς σου την δυνατότητα να προχωρήσεις με ηρεμία και διπλωματικότητα σε επαγγελματικές συνεργασίες και προσωπικές συζητήσεις. Στις 12/4 η σύνοδος Δια – Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί ένα άκρως αισθησιακό και ρομαντικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή που απογειώνει τη σχέση σου στα ύψη. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν, καλά θα κάνεις βέβαια να κρατήσεις μικρό καλάθι καθώς η ανάγκη να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις δεν σου επιτρέπει να είσαι αντικειμενικός.

Με τον Άρη να μετακινείται στους Ιχθύες στις 15/4 νιώθεις την επιθυμία να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα. Δεν διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο καθώς ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση χαρακτηρίζουν τις κινήσεις σου. Αισθηματικά είναι γεγονός πώς λάμπεις και διεκδικείς το αντικείμενο του πόθου σου με κάθε τρόπο. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις εγωκεντρικές και υποκειμενικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν έντονη δυσαρέσκεια στο περιβάλλον που κινείσαι.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 αναδεικνύει εκκρεμότητες από το παρελθόν που μπορεί να προκαλούν άγχος και αναστάτωση. Μην επιτρέψεις σε συναισθηματικές εξάρσεις και υπερβολές να οδηγήσουν σε λάθη καθώς ανασφάλειες και φοβίες εντείνονται σημαντικά αυτό το χρονικό διάστημα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά επαγγελματικές σχέσεις που μπορεί να οδηγηθούν στα άκρα λόγω καχυποψίας και εμμονών που επηρεάζουν την κρίση σου. Λειτούργησε με βάση την διαίσθηση και την εσωτερική σου φωνή που είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσουν να αποφύγεις παγίδες και πρόσωπα που μπορεί να σε βλάψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΟ Ερμής περνάει στον Ταύρο στην αρχή της εβδομάδας και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις λύσεις σε καθημερινό επίπεδο. Επαγγελματικές υποχρεώσεις βρίσκουν διεξόδους και σε βοηθούν να απαλλαγείτε από το άγχος και την ένταση. Στις 12/4 η σύνοδος Δια – Ποσειδώνα στους Ιχθύες φορτίζει συναισθηματικά το οικογενειακό περιβάλλον. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να ξεπεραστούν παλιότερες καταστάσεις που μπορεί να έχουν στιγματίσει τις οικογενειακές σχέσεις. Παράλληλα όμως καλό είναι να αποφύγεις συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λάθη ωραιοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις που σε προσεγγίζουν.

Ο Άρης περνάει στους Ιχθύες στις 15/4 και σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικογενειακές υποθέσεις που απαιτούν προσπάθεια και κόπο από την πλευρά σου. Εργασίες στον προσωπικό χώρο ή αλλά ζητήματα που απασχολούν το οικείο περιβάλλον δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο και να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από κόντρες που μπορεί να προκύψουν λόγω καταπιεσμένου θυμού και οργής που έρχονται στην επιφάνεια. Είναι εύκολο να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που μπορεί να τραυματίσουν καθοριστικές σχέσεις για εσένα για αυτό φρόντισε να αποφύγεις κάθε ένταση πού μπορεί να οδηγήσει τα πράγματα σε οριακό σημείο.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 υποθέσεις που αγγίζουν το φιλικό και προσωπικό περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο. Ανασφάλειες και φοβίες μπορεί να οδηγήσουν σε χειριστικές συμπεριφορές και εξουσιαστικά παιχνίδια που δεν σου ταιριάζουν. Δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε ρήξεις με πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου νιώθοντας ότι προσπαθούν να σε χειριστούν και να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο, ο ρεαλισμός θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από καχυποψία και απωθημένα που μπορεί να μπουν εμπόδιο στην οποία εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν έντονα μέσα στην εβδομάδα, με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού να οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές μου πρέπει να αποφευχθούν. Στην αρχή της εβδομάδας ο Ερμής περνάει στον Ταύρο δίνοντάς σου την ευκαιρία να προβάλλεις συναισθήματα και να εκφράσεις σκέψεις με έντονο τρόπο. Στις 12/4 η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σηματοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που θα οδηγήσουν σε σημαντικά κέρδη. Παράλληλα η εμπλοκή με νέα γνωστικά αντικείμενα είναι βέβαιο ότι θα σας ενθουσιάσει.

Στις 15/4 ο Άρης περνάει στους Ιχθύες εντείνοντας την επιθυμία για πολυεπίπεδη δράση στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Γεγονός είναι ότι θα επιδιώξεις να κινηθείς από κοινού με πρόσωπα που βρίσκονται στον κοντινό περίγυρό καθώς απολαμβάνεις την παρέα και την επικοινωνία μαζί τους. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες σου δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσεις με γοργά βήματα σε νέες επαγγελματικές διαδρομές. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 αναδεικνύει επαγγελματικές και οικογενειακές καταστάσεις που πρέπει να διαχειριστείς με απόλυτη ψυχραιμία. Οφείλεις να κατευνάσεις την ανάγκη να ελέγξεις συμπεριφορές και κινήσεις που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καριέρα σου. Είναι πιθανό η προσωπική σου διαχείριση να οδηγήσει σε κόντρες και συγκρούσεις που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα σου κεντρίσουν την προσοχή, για να ανταποκριθείς με απόλυτη επιτυχία οφείλεις να αποτινάξεις από πάνω σου παλιότερες συμπεριφορές που ενοχλούν έντονα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να περνάει στον Ταύρο από την αρχή της εβδομάδας μπαίνεις σε μία διαδικασία συζητήσεων στον οικογενειακό χώρο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από το οικείο περιβάλλον που θα ζητήσουν την συμβουλή και την στήριξή σου λόγω υποθέσεων που αντιμετωπίζουν. Φρόντισε να μην παρασυρθείς από τον έντονο συναισθηματισμό καθώς είναι εύκολο να οικειοποιηθείς προβλήματα των άλλων. Η σύνοδος Δια – Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12/4 δημιουργεί εξιδανικευμένες καταστάσεις σε οικονομικό επίπεδο. Οφείλεις να είσαι απόλυτα εγκρατής σε επίπεδο διαχείρισης και συμφωνιών που αγγίζουν τα οικονομικά σου καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λάθη που θα σου στοιχίσουν.

Με τον Άρη να μετακινείται στους Ιχθύες στις 15/4 αφοσιώνεσαι σε οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες που θέλεις να ολοκληρώσεις. Μπορεί να παρασυρθείς σε ακραίες συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε υπερβολικές σπατάλες ή σε υπερβολική συντήρηση που θα ξεκινήσουν το περιβάλλον σου. Φρόντισε να κρατήσεις ισορροπία για να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου ενώ παράλληλα απολαμβάνεις μικρές χαρές που σε ικανοποιούν. Ξαφνικά έξοδα μπαίνουν στο πρόγραμμα, με υπομονή και ψυχραιμία θα τακτοποιήσεις κάθε ζήτημα που μπορεί να σε αναστατώσει.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 στρέφει την προσοχή σου στο ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον. Καταστάσεις του παρελθόντος αναδεικνύονται και επηρεάζουν σημαντικές σχέσεις για εσένα. Φρόντισε να μην παρασυρθείς από κόλακες που προσπαθούν να σε εξουσιάσουν και να ελέγξουν τις κινήσεις σου. Αντίθετα δείξε τα όριά σου και προχώρησε με σύνεση και ψυχραιμία σε ξεκαθαρίσματα που αφορούν σχέσεις που δεν μπορούν να συνεχίσουν να βρίσκονται στη ζωή σου. Νέες γνωριμίες έρχονται για να σε ωριμάσουν και να οδηγήσουν σε μία νέα προσωπική κοσμοθεωρία που σου ταιριάζει απόλυτα.

ΙΧΘEIΣ

Με τον Ερμή να μετακινείται στον Ταύρο στην αρχή της εβδομάδας νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις με το κοντινό περιβάλλον με τον τρόπο που επιθυμείς. Μοναδικές ιδέες και προτάσεις θα ομορφύνουν την επαγγελματική σου ζωή και θα οδηγήσουν σε επιτυχημένες εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες. Στις 12/4 η σύνοδος Δια – Ποσειδώνα στο ζώδιό σου οδηγεί σε υπέροχα όνειρα που σε ικανοποιούν απόλυτα και αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Φρόντισε μόνο να είσαι απόλυτα ρεαλιστής σε πιθανές επιλογές που πρέπει να πραγματοποιήσεις καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από τις ψευδαισθήσεις και να προχωρήσεις σε λάθη.

Με τον Άρη να περνάει στο ζώδιό σου στις 15/4 νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να βγεις από την κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια και να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Η ορμητική και δυναμική σου διάθεση είναι βέβαιο πως θα εντυπωσιάσουν, όμως οφείλεις να μετριάσεις την απερισκεψία και τη νευρικότητα που θα οδηγήσουν σε επιλογές που θα σε εκθέσουν. Είναι απαραίτητο να λειτουργείς συγκροτημένα και μεθοδικά αποφεύγοντας σπασμωδικές συμπεριφορές που δεν θα οδηγήσουν σε επιτυχημένες αποφάσεις και κινήσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 αναδεικνύει οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που μπορεί να σε προβληματίζουν έντονα. Η καχυποψία είναι έντονη απέναντι σε πρόσωπα που θεωρείς ότι προσπαθούν να καρπωθούν περισσότερα από ότι αξίζουν. Προσπάθησε να μην οδηγήσεις στα άκρα συνομιλίες και συνεργασίες καθώς η ένταση κυριαρχεί και οι συγκρούσεις είναι πιθανές. Συγκράτησε την ορμή σου και σε ότι αφορά την αισθηματική σου ζωή καθώς είναι εύκολο λόγω καχυποψίας και αμφιβολιών να οδηγηθείς σε παράλογα συμπεράσματα που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 11 ως 17/4/2022 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, ιχθύες, αρης, δραση, εκκρεμότητες, νέα, φλερτ, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, μετρο, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, φωτια, τελος του κοσμου, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, παιχνιδια, πιεση, προγραμμα, φλερτ, ψυχολογια, ωρα, αγχος, αμφιβολιες, αρμονια, απωθημενα, αυτοπεποιθηση, γεγονος, γινεται, γινονται, διαστημα, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, ευκαιρια, ευκολο, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονες, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επιτυχια, επιθυμια, ερμης, ερχονται, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, υπομονη, ηρεμια, ηρθε η στιγμη, ισορροπια, καχυποψια, κεφαλαιο, λαθη, λαθος, ρεαλισμος, λιθαρακι, μακρια, μικρο, μπορεις, μυστικα, νευρα, οικογενεια, ορια, ωριμοτητα, ορμη, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, ρυθμοι, ρολο, συντηρηση, σκεψεις, στα ακρα, σχεδια, ταξιδια, φαντασια, φοβιες, φτερα, φωνη, χατζηβασιλειου, ψευδαισθησεις, ψυχραιμια, ομορφα, βηματα, δικιο, ιδιαιτερα, ιχθύες, καχυποπτος, μεινε, μπροστα, νιωθεις, ομαδες, πληγες, θετικα
Τυχαία Θέματα