Βιωματικό σεμινάριο-εργαστήριο: Μεταμορφώνοντας τις σχέσεις μας

Επιτυχημένες αλλά και τοξικές. Άλλες που εγκλωβίζουν και άλλες που λειτουργούν με γνώμονα το «εμείς», χωρίς όμως να στερείται η ατομική ελευθερία. Κάποιες που χάνονται κάπου στη… μετάφραση και άλλες που δίνουν ξεχωριστό νόημα στη ζωή μας.

Η ποιότητα των σχέσεων μας είναι ένας από τους καθοριστικούς δείκτες της προσωπικής μας ευτυχίας. Γιατί, όμως, ενώ όλοι ονειρευόμαστε την τέλεια σχέση, πολλές φορές καταλήγουμε δυστυχείς και μπερδεμένοι;

Τα καλά νέα είναι πως ψάχνοντας στοχευμένα μέσα μας και επιστρατεύοντας τα κατάλληλα εργαλεία μπορούμε να «χτίσουμε» πάνω σε γερά θεμέλια τους συντροφικούς, ερωτικούς και όχι μόνο, δεσμούς μας.

Και επειδή η αρχή είναι πάντα δύσκολη και φαντάζει βουνό, η Ελένη Αϋφαντή, σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Πιστοποιημένη Life Coach είναι εδώ για να μας δείξει τον δρόμο (και τον τρόπο). Πώς; Μέσα από ένα ολοκληρωμένο εργαστήριο, συνολικής διάρκειας 9 ωρών.
Save the date
Σάββατο 27/5/17 16.00 – 20.30
και
Σάββατο 17/6/17 16.00 – 20.30

Δομή και στόχος εργαστηρίου

Το συγκεκριμένο βιωματικό σεμινάριο- εργαστήριο απευθύνεται τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άντρες, με ή χωρίς σύντροφο. Για την καλύτερη κατανόηση, επεξεργασία αλλά και αφομοίωση του τεράστιου κεφαλαίου που λέγεται «σχέσεις», χωρίζεται στις παρακάτω τρεις ενότητες:

Α’ μέρος: Σχέσεις, μια άσκηση ελευθερίας
Σκοπός της συγκεκριμένης ενότητας είναι να μας απεγκλωβίσει από εκείνες τις πεποιθήσεις που έχουμε για το πώς «πρέπει» να είναι η σχέση μας και οι οποίες καταλήγουν με ακρίβεια σε ρουτίνα και καταπίεση, τόσο του εαυτού μας, όσο και των άλλων.
Μέσα από μια σειρά προσωπικών διερευνήσεων θα εντοπίσουμε και θα εργαστούμε πάνω στις αιτίες που:
• κάνουμε τις σχέσεις που κάνουμε
• όλες οι σχέσεις μας έχουν την ίδια κατάληξη
• δεν μπορούμε να εκφραστούμε και να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά
• πληγωνόμαστε και δεν εμπιστευόμαστε ξανά
• μας μπλοκάρουν συναισθηματικά
• θεωρούμε τις σχέσεις ανέφικτες
• προτιμούμε να δεσμευτούμε ή να απομονωθούμε

Β’ μέρος: Ακούγοντας το τραγούδι της καρδιάς

Άντρες και γυναίκες ονειρευόμαστε τα ίδια πράγματα. Τότε γιατί κάνουμε λάθη που μας απομακρύνουν από αυτά; Στη συγκεκριμένη ενότητα θα μάθουμε πώς:
• να συνειδητοποιήσουμε πώς λειτουργούμε μέσα στις σχέσεις μου
• να έλκουμε την αγάπη στη ζωή μας και όχι να την διώχνουμε μακριά
• να βρούμε το σύντροφο που μας αξίζει
• μπορούμε να αποφύγουμε αδιέξοδες σχέσεις
• να μην βάζουμε όλους τους τομείς της ζωής μας σε αναμονή, επειδή δεν έχουμε σύντροφο

Γ’ μέρος: Σχέση σε εξέλιξη ή σε αδιέξοδο;

Σ’ αυτή την τρίτη ενότητα θα μάθουμε πώς:
• να αναγνωρίζουμε εγκαίρως τα συμπτώματα που οδηγούν τη σχέση σε αδιέξοδο
• μπορούμε να ανανεώσουμε μια σχέση που την βλέπουμε να σβήνει σιγά-σιγά
• να διαχειριστούμε τις τακτικές συγκρούσεις με τον σύντροφό μας και με το περιβάλλον μας
• να σώσουμε τη σχέση μας

Info:
Μεταμορφώνοντας τις σχέσεις μας
Βιωματικό σεμινάριο-εργαστήριο
Εισηγήτρια: Ελένη Αϋφαντή
Πού: Κολοκοτρώνη 102-104, Πειραιάς
Πότε: Σάββατο 27/5/17 16.00 – 20.30 και Σάββατο 17/6/17 16.00 – 20.30
Συνολική διάρκεια: 9 ώρες
Κόστος συμμετοχής: € 80 (ένα άτομο), € 120 (δύο άτομα)
Ειδική τιμή για γκρουπ άνω των τριών ατόμων
Early booking ( έως 15/5): € 70
Παρέχεται: Εγχειρίδιο εργαστηρίου με τις προσωπικές διερευνήσεις και βεβαίωση παρακολούθησης
Πληροφορίες – εγγραφές: Στο τηλέφωνο 6937336686 και στο email [email protected]
Βιογραφικό
Η Ελένη Αϋφαντή είναι σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (LifeCoach), εκπαιδευμένη στη θεραπεία ανθρωπίνων συστημάτων και τη Διαχείριση Αρνητικών Καταστάσεων στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος που παρέχεται στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ειδικευμένη στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), ως εκπαιδεύτρια (NLP CoachingTrainer).
Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Université de La Rochelle της Γαλλίας, η Ελένη εργάστηκε για 28 πολύ δημιουργικά χρόνια στον κόσμο της βιομηχανίας ως στέλεχος Παραγωγής, Αγορών, καθώς και στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.
Έχοντας ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο της επαγγελματικής της ζωής, αποφάσισε, το 2010, να αποδεχθεί τη φυσική της κλίση να υποστηρίζει και να καθοδηγεί ανθρώπους στην πραγματοποίηση των επιθυμιών που έχουν για τη ζωή τους. Έτσι, μελέτησε συστηματικά και αφοσιώθηκε με πάθος σε μια δουλειά για την οποία, στην πραγματικότητα, εκπαιδευόταν ήδη επί σειρά ετών, από μεγάλο προσωπικό ενδιαφέρον. Από το 2011 πραγματοποιεί βιωματικά σεμινάρια και ομαδικές ή ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής με μια ευρεία θεματολογία, όπως αυτογνωσία, σχέσεις, πραγματοποίηση στόχων, διαχείριση αρνητικών καταστάσεων, και άλλα.

The post Βιωματικό σεμινάριο-εργαστήριο: Μεταμορφώνοντας τις σχέσεις μας appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα