4+1 αντηλιακά για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από τον καύσωνα

Οι μέρες που διανύουμε είναι πολύ θερμές και ο καύσωνας μας έδειξε για τα καλά τα δόντια του! Και ενώ πιστεύω τα περισσότερα κορίτσια ακόμα και στις βόλτες στην πόλη φοράνε αντηλιακό πλέον, καθώς το έγκαυμα δεν αστειεύεται πλέον, μήπως ξεχνάμε να ψεκάσουμε τα μαλλιά μας;

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο έχω συνδέσει το αντηλιακό μαλλιών μόνο με την παραλία ωστόσο βλέποντας τον τελευταίο καιρό τα μαλλιά μου φριζαρισμένα και θαμπά πλέον φοράω καθημερινά. Δεν χρειάζεται μόνο η επιδερμίδα μας έξτρα ενυδάτωση το καλοκαίρι

αλλά και τα μαλλιά μας!

Πέρα από το αντηλιακό μαλλιών και το καπέλο βοηθάει πολύ στο να μην αφυδατωθούν αλλά και το high bun, ένα hairstyle με τα μαλλιά δεμένα ψηλά σε κότσο που δεν είναι τόσο εκτεθειμένα!

Έκανα έρευνα για τα καλύτερα αντηλιακά μαλλιών που κυκλοφορούν στην αγορά για να προστατεύσετε όλη μέρα τα μαλλιά σας οπότε πάμε να τα δούμε παρέα! Παράλληλα περιέχουν συστατικά που τα μαλακώνουν και τα θρέφουν.

Top 5 αντηλιακά για μεταξένια μαλλιά.

#1.Kérastase – Soleil Huile Sirene Αντηλιακό Έλαιο Σε Μορφή Σπρέι

Διφασικό έλαιο σε μορφή σπρέι για κυματιστά μαλλιά, το Kerastase Soleil Hulie Sirene είναι ένα σπρέι πολλαπλής προστασίας εμποτισμένο με έλαιο babassu και φίλτρο UV, που ενυδατώνει και ενισχύει τα κυματιστά μαλλιά, με ελαστικό κράτημα

#2.Lorvenn – SUN PROTECTION

Αντηλιακό λάδι μαλλιών για προστασία από τον ήλιο και τις ελεύθερες ρίζες. Με πρωτοποριακή σύνθεση από ενισχυμένα αντηλιακά φίλτρα, εξωτικά έλαια argan και Monoi de Tahiti και αντιοξειδωτικές βιταμίνες E και F που συνδυάζουν ενυδάτωση, θρέψη και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο και τον αέρα. Για μαλλιά υγιή, λαμπερά με ζωντανό χρώμα!

#3.Luxurious Sun Care – Hair Protection Spray 200ml

Το Luxurious Sun Care Hair Protection Spray, με κερατίνη, βιταμίνη Ε, προ-βιταμίνη Β5, UV προστασία και τεχνολογία που κλειδώνει το χρώμα, προστατεύει τα μαλλιά σας από τον ήλιο, ενώ παράλληλα τα μαλακώνει και τα θρέφει, ενδυναμώνει την τρίχα, ενώ τα έλαια από χαμομήλι και αβησσυνία χαρίζουν μοναδική λάμψη.

#4.Caudalie – Vinosun

Προστατευτικό σπρέι κατά της ηλιακής ακτινοβολίας με αντιοξειδωτική δράση για σώμα, πρόσωπο και μαλλιά που ενυδατώνει και θρέφει.

#5.Klorane – Polysianes Αντηλιακό Spray SPF 30 με Tamanu & Monoi 200ml

To Klorane Aντηλιακό Σπρέι Polysianes με SPF 30 με Tamanu και Monoï, προσφέρει υψηλή προστασία από τον ήλιο χαρίζοντας απαλό δέρμα. Κατάλληλο για το σώμα και τα μαλλιά με γαλακτώδης και μη λιπαρή σύνθεση.

Υψηλή προστασία UVA/UVB.

Πολλά από αυτά είναι πολυλειτουργικά οπότε εάν δεν θες να κουβαλάς πολλά πράγματα στην παραλία διάλεξε ένα που είναι κατάλληλο και για το σώμα.

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

French nails: Αυτή είναι η μοντέρνα εκδοχή του γαλλικού στα νύχια 

Keywords
Τυχαία Θέματα