Skincare: 5+1 νέοι οροί προσώπου, το βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεις!

O όρος skincare έχει μπει για τα καλά στο μυαλό μας και πλέον όλες οι γυναίκες κάνουν το καλύτερο για την επιδερμίδα τους και έχουν καταλάβει πως δεν αρκεί μόνο το μακιγιάζ για να “κρύψει” ατέλειες!

Με τη σωστή και τακτική περιποίηση μπορούμε να προλάβουμε τα σημάδια του χρόνου. Έτσι η επιδερμίδα μας πρέπει vα είναι καθαρή και ενυδατωμένη από μέσα, γιατί μόνο τότε θα ακτινοβολούμε και δεν θα χρειαζόμαστε κανένα φίλτρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να νιώσουμε καλύτερα!

Η φροντίδα του προσώπου μας είναι επιτακτική ανάγκη λοιπόν και δεν πρέπει να παραλείπουμε

τη ρουτίνα ομορφιάς μας, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που η επιδερμίδα διψάει για ενυδάτωση. Ένα βασικό βήμα της και huge trend είναι οι οροί προσώπου που περιέχουν συστατικά με στοχευμένη δράση. Εσύ απλά διαλέγεις αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας σου!

Το serum μπαίνει μετά τον καθαρισμό προσώπου και το τόνερ, και πριν την κρέμα ημέρας και νύχτας. Φυσικά μπορείς να κάνεις και layering στους ορούς, βάζοντας δηλαδή τον ένα πάνω από τον άλλο, από τον πιο λεπτόρρευστο στον πιο παχύρρευστο.

Και αυτό γιατί ο κάθε ορός έχει άλλη δράση ανάλογα και με τα συστατικά του και έτσι μπορείς να επιλέξεις να βάλεις μια στρώση υαλουρονικό οξύ για παράδειγμα, έναν ορό νιασιναμίδης, βιταμίνης C ή πεπτιδίων από πάνω, ανάλογα τις “ανησυχίες” φυσικά του δέρματός σου!

Τώρα που είναι καλοκαίρι επιλέξτε ορούς που διατηρούν και ενισχύουν την υγρασία στο πρόσωπο με συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ.

Πάμε να δούμε μαζί έναν αναλυτικό οδηγό αγοράς με new entries σε ορούς που είναι κατάλληλοι για αυτήν την περίοδο και μπουστάρουν την επιδερμίδα.

#1.DUST+CREAM – ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ TODAY IS A GOOD DAY ΓΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ & ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Ενυδατικός ορός προσώπου με 93% φυσικά συστατικά, λεπτόρευστη μη λιπαρή υφή, ειδικά σχεδιασμένος για να ενισχύει άμεσα τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας. Με υαλουρονικό οξύ, αλλαντοΐνη, φυσικά σάκχαρα και εκχυλίσματα ιβίσκου και καρπού tamarind, που προσφέρουν άμεση ενυδάτωση και αυξάνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Περιέχει κατάλληλο συνδυασμό δραστικών μορίων όπως σακχαρίτες, αμινοξέα και ουρία, που ενισχύει τη φυσική ικανότητα της επιδερμίδας να διατηρεί υψηλά τα επίπεδα υγρασίας.

#2.Clinea – BIO RETINOL RESET

Ορός αντιγήρανσης και λάμψης με 1% bakuchiol και 2% νιασιναμίδη.Για όλους τους τύπους δέρματος ενυδατώνει άμεσα έως και 24ώρες, βελτιώνει την ελαστικότητα, αποκαθιστά τη λάμψη, βελτιώνει τον τόνο του δέρματος.

#3.L’OREAL PARIS – Revitalift Filler Serum Αντιρυτιδικός Ορός Προσώπου

Αντιρυτιδικός ορός εμπλουτισμένος με 1,5% καθαρό υαλουρονικό οξύ και συγκεκριμένα, 2 είδη καθαρού υαλουρονικού οξέος, για τη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας:
0,5% Μακρομοριακό υαλουρονικό οξύ, το οποίο βοηθάει στην εντατική ενυδάτωση και ομοιομορφία της επιδερμίδας αφού συγκρατεί 1000 φορές του βάρους του σε νερό 1% Μικρομοριακό υαλουρονικό οξύ, το οποίο έχει μικρότερο μέγεθος και διεισδύει στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας, συμβάλλοντας στην λείανση των ρυτίδων.

#4.La Roche Posay – Pure Vitamin C10 Serum

Αντιοξειδωτικός, Αντιρυτιδικός, Αναζωογονητικός Ορός Λάμψης με Βιταμίνη C. Bοηθάει στην πρόληψη και διόρθωση των σημαδιών γήρανσης, όπως η έλλειψη ελαστικότητας, οι κηλίδες, η θαμπή όψη, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές. Παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ενυδάτωσης, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει τη λάμψη του δέρματος.

#5.KIEHL’S – ULTRA PURE HIGH-POTENCY SERUM 1.5% HYALURONIC ACID

Με 1,5% Υαλουρονικό Οξύ, αυτός ο ορός προσώπου έχει διαμορφωθεί με μόλις επτά συστατικά για να βοηθήσει στην αναπλήρωση της ξηρής επιδερμίδας και στη διατήρηση της υγρασίας για υγιή, ενυδατωμένη επιδερμίδα. Χωρίς άρωμα και χρωστικές, ο συμπυκνωμένος ορός με ελάχιστα συστατικά, είναι σχεδιασμένος για ταχεία απορρόφηση και πλούσια ενυδάτωση.

#6.NuxeSuper Serum 10

Ορός με υαλουρονικό οξύ για διόρθωση των ρυτίδων, σφριγηλότητα, σκοτεινές κηλίδες. Περιέχει 95% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Διάλεξε το serum που ταιριάζει στις ανάγκες σου και πες αντίο στην αφυδατωμένη επιδερμίδα.

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Τake care of yourself: Κάνε home spa με σπιτικές συνταγές!

Keywords
Τυχαία Θέματα