Smells like Summer! 5 super ενυδατικές κρέμες σώματος για να μυρίζεις ακόμα… Καλοκαίρι!

Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ είμαι εντελώς καλοκαιρινός τύπος και δύσκολα το αποχωρίζομαι…

Και πως να το “διώξεις” άλλωστε όταν ο καιρός κρατάει ακόμα… Μπάνιο στη θάλασσα και μυρωδιές που έχουν λίγο από το Καλοκαίρι μέσα τους!

Για τα κορίτσια που τους αρέσει η αλμύρα στο κορμί, η μυρωδιά της καρύδας, του αντηλιακού, οι βουτυρένιες αυτές ζεστές μυρωδιές που φέρνουν παραλίες και όμορφες καλοκαιρινές εικόνες στο νου, σου έχω βρει

τις καλύτερες body lotions με πλούσια υφή και τρομερά ενυδατικές.

Μακάρι να μπορούσα να σου περιγράψω τη μυρωδιά που είναι πραγματικά… to die for αλλά και την αίσθηση που αφήνουν όταν τις απλώνεις σε όλο το σώμα!

Αχ λίγο Καλοκαιράκι ακόμα!!!

#1.SOL JANEIRO – Brazilian Bum Bum Cream

Πολλές βραζιλιάνικες κρέμες περιέχουν ένα μυστικό συστατικό: Το guaranà, ένα φυτό που προέρχεται από τον Αμαζόνιο, του οποίου ο καρπός περιέχει μία από τις πιο πανίσχυρες μορφές καφεΐνης του πλανήτη.

Η βραζιλιάνικη κρέμα Bum Bum είναι επίσης ενισχυμένη από ένα βραζιλιάνικο συνδυασμό από εξαιρετικά θρεπτικό βούτυρο cupuaçu, πανίσχυρο αντιοξειδωτικό açaï και άκρως ενυδατικό λάδι καρύδας για ακαταμάχητη επιδερμίδα.

Το φιστίκι και η καραμέλα αρωματίζουν διακριτικά την επιδερμίδα.

#2.DOLCE & CABBANA – Light Blue Body Cream


Κρέμα σώματος με υπέροχη υφή και θαλασσινή αύρα που καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Νιώσε αμέσως την αίσθηση φρεσκάδας και τόνωσης και το μοναδικό αυτό άρωμα που φέρνει στο νου μαυρισμένα κορμιά, βαρκάδες και ηλιοβασιλέματα!

#3.BEAUTY SOUIbiza Semifreddo


Ταξίδεψε στο δικό σου τροπικό νησί, νιώσε καλοκαίρι, λούσου στο φως του ήλιου, βούτηξε στα γαλαζοπράσινα νερά και μύρισε την αλμυρή θάλασσα.

Αυτό το ανάλαφρο body soufflé προσφέρει σφριγηλότητα, αντηγήρανση, ενυδάτωση και τόνωση για όλους τους τύπους δέρματος.

Μία σαγηνευτική, χαρούμενη, κρεμώδη μυρωδιά που σας μεταφέρει σε τροπικές παραλίες με καταπράσινους φοίνικες και λευκή σαν ζάχαρη άμμο χάρη στο γάλα καρύδας, τους εξωτικούς σπόρους τόνκα και την βανίλια που περιέχει.

Το smooth musk προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και ανακούφιση από τους ερεθισμούς και τα ηλιακά εγκαύματα. Γεύσου το άρωμα ενός ζουμερού ροδάκινου και επωφελήσου από τις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά στοιχεία του.

#4.NIVEA -Body Souffle Coconut & Monoi Oil


Το τροπικό άρωμα της καρύδας συνδυάζεται με το έλαιο Monoi και μαζί απογειώνουν τις αισθήσεις! Απλώνεται εύκολα χάρη στην ελαφριά σύνθεσή της αφήνοντας την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή και ενυδατωμένη.

Η σύνθεσή του περιέχει πολυτελείς πέρλες ελαίων οι οποίες απλώνονται απαλά πάνω στην επιδερμίδα του σώματος, χωρίς όμως να είναι λιπαρή. Μια απολαυστική εμπειρία περιποίησης.

#5.KORRES – Νερό καρύδας ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος


Πλούσιο άρωμα από καρύδα, δροσερό θαλασσινό αλάτι συνδυασμένο με απαλή βανίλια. Ενυδατικό γαλάκτωμα πλούσιο σε Αμυγδαλέλαιο, Αλόη και προβιταμίνη Β5, που τονώνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητά της.

Πηγή φωτογραφιών: Unsplash

Μια ματιά ακόμα: Το πολυχρηστικό έλαιο λεβάντας και οι τρόποι να το βάλεις στη ζωή σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα