Survivor All Star: «Καταρρέει» στο αποψινό συμβούλιο η Μελίνα Μεταξά -Βίντεο

Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο αναμένεται να παρακολουθήσουν απόψε στις 21:00 οι τηλεθεατές στο «Survivor All Star».

Αρχικά, στο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ για το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, φαίνεται πως η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι πολύ απογοητευμένη από τη συμπεριφορά κάποιων συμπαικτών της, με αποτέλεσμα να ξεσπάει σε κλάματα.

Επίσης, μετά τον απαιτητικό αγώνα ασυλίας, Μαχητές και Διάσημοι μεταφέρονται στο συμβούλιο του νησιού, με την Μελίνα Μεταξά – η οποία πρόσφατα είχε έναν τραυματισμό- να καταρρέει, προκαλώντας την έντονη ανησυχία των

συμπαικτών της.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το απόγευμα της Κυριακής έφτασε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star» ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ο οποίος κατά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο είχε δηλώσει:
«Νιώθω αρκετά καλά. Εντάξει, μπορεί να ήθελε να δυσκολευτώ λίγο ακόμα, να ήθελα να το πάω μέχρι το τέλος, μου αρέσει έτσι να το τραβάω ειδικά όταν δυσκολεύομαι και να πιέζω αλλά όλα γίνονται για καλό.

Δεν θα το πιέσω παραπάνω, θα βγω έξω, θα ντερλικώσω, θα σκέφτομαι τις ωραίες στιγμές που πέρασα εδώ, θα φάω τα γλυκά μου, θα πιω τα ποτά μου… Μεθαύριο θα είμαι στο σπίτι μου».

Διαβάστε ακόμα:

Ξυλοδαρμός μοντέλου από γνωστό Dj: Ο λόγος που δεν πήγε στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό

Γιώργος Θεοφάνους: Η αποκάλυψη για τη διακοπή της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή -«Αποφάσισε να να κλείσει τον κύκλο και να δουλέψει με…»

Ιωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Στη συνεργασία μας σκεφτόμουν αν θα πρέπει να αλλάξω επάγγελμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα